menu

LSC-ers steeds fitter!

Nieuws Geplaatst door het bestuur

Dat een samenwerking tussen LSC 1890 en Optisport niet alleen op papier mooi is bewijzen de bijgevoegde foto’s en film, die een impressie geven van een team-inspanning van afgelopen week. 


Op uitnodiging en onder een top begeleiding van Optisport heeft een select en gemêleerd gezelschap van LSC-ers zich afgelopen week een uur diep in het zweet getraind. Na een half uur spinnen en aansluitende ‘functiontraining’ was duidelijk dat het regelmatige bezoek aan Optisport van deze fanatiekelingen niet voor niets is. 

Steeds meer leden van LSC 1890  maken gebruik van de mega korting die de samenwerking met Optisport onder andere kenmerkt, waarbij ook een nieuwe trend zichtbaar is. De afgelopen maanden werden namelijk steeds meer betrokken ouders, vrienden en familie van bestaande LSC-leden, lid van LSC als zogenaamd niet-spelend lid. Tegen een jaarlijkse bijdrage van 105 euro mogen ook zij tegen het LSC-tarief sporten bij Optisport. Een geweldig voorbeeld van een win-win situatie!


Een dank aan Harry Diekstra (Textielstra) is zeker op zijn plaats. Zijn geweldige ‘last minute’ ondersteuning in de vorm van het shirt dat de inspanning en samenwerking van de verschillende partijen van afgelopen week onderstreept, paste perfect bij het doel van deze teaminspanning.

Mocht ook jij informatie willen over de samenwerking met Optisport kijk dan even op onze site of stuur een mail aan P.Dizij@gmail.com.

  • Deel dit artikel