menu

Over een aantal dagen, 24 en 25 juni 2023, staat al weer de veertiende editie van het LSC Classics jeugdvoetbaltornooi op het programma. De laatste voorbereidingen zijn in volle gang; De bokalen worden gegraveerd, de velden worden gereed gemaakt, de lunch wordt voorbereid, de ballen worden opgepompt en de teams bereiden zich voor op 5 fantastische poule wedstrijden met de welbekende tegenstanders.

In alle poules spelen de nieuwe selecties voor komend voetbalseizoen van LAC Frisia, Koninklijke HFC, Be Quick 1887, USV Hercules, Achilles 1894 en LSC1890. Alle teams zijn de oudste vereniging van haar provincie en ook nog eens voetballend op hoog niveau. Dit belooft het hele weekend lang weer een waar voetbalfeest te worden!

De nieuwe kleedkamers zijn klaar, eindelijk omkleden in mooie nette kleedkamers en een heerlijke warme douche. Ook de monumentale tribune is helemaal opgeknapt; een fantastisch gezicht met de voetballende jeugd teams op onze velden.

Op zaterdag avond 24 juni zullen de kleedkamers officieel geopend worden en zal de unieke voetbalwedstrijd tussen stad Sneek en stad Leeuwarden gespeeld worden.

Voor het complete programma boekje van de LSC Classics 2023 klik op onderstaande link:
Programmaboekje LSC Classics 2023

  • Deel dit artikel