menu

Lsc a2 maakt gehakt van oeverzwaluwen.

Nieuws Geplaatst door Bart Ligthart

Op een mooie lente dag vertrokken wij richting Koudum, maar onze rechtsback Joab (johan) had enige vertraging. Eenmaal onderweg zonder brokken werd Koudum bereikt. Vervolgens aan het spelersontbijt begonnen, dit bestond uit Pizza’s vers van na het stappen van de afgelopen nacht.

Na een fanatieke warming-up ging de wedstrijd van start. Al snel domineerde LSC en was het voetbal van Oeverzwaluwen ver te zoeken. Al snel bezweken zij onder druk, na een goede dieptebal kon El Pois op simpele wijze binnenschuiven, hierna volgde al snel de 0-2 van Mark Haitjema die nog duidelijk in de wolken was van zijn vriendin. Na uitmuntend voetbal werd uit een corner de 0-3 gemaakt door Sander Gerbrandy op een Bep Bakhuis manier. Oeverzwaluwen was vervolgens van streek en als snel volgde de 0-4 van Mark Haitjema en vervolgens hielden de coaches zich aan de belofte en dus kwam de schoenendoos tevoorschijn (de schoenendoos bestaat uit lootjes trekken voor je positie) El Pois werd keeper en ongeveer de hele opstelling ging op de kop. Al snel uitte dit in uitmuntend voetbal en al snel kwam een grote kans voor gelegenheids spits Leeroy Langius. Al snel liep LSC uit naar 0-5. Kort daarop viel 0-6 door een opbouw vanaf onze keeper El Pois naar de laatste man Kilian Molenmaker die stuurde vervolgens bonnie op avontuur die de bal afgaf op Piellie (onze nieuwe spits Leeroy Langius) die koelbloedig afrondde. Alweer kwam het bolle hoofd van Sander Gerbrandy ter pas, weer kopte hij de bal keurig binnen 0-7.

 

Vervolgens kwam Dennis van der Veen (A7) als extra versterking in de spits, dit resulteerde al snel in de 0-8 naar een heerlijke kapbeweging. FENOMENAAL doelpunt!!!!! LSC wist echter niet van ophouden en Johannes Henderikus de 2e (Joab) scoorde de 0-9 uit een corner. Vanaf minuut 80 snakte LSC naar het fluitsignaal. En door enige blunders van onze gelegenheids keeper (marc wiersma) leidde dit tot 2 (houdbare treffers) van Oeverzwaluwen. Na de wedstrijd werd de prijs van de speler van de week uitgereikt, deze prijs was voor Dhr. Langius die een nagenoeg foutloze wedstrijd speelde op 12 momenten na.

Ondergetekend,
Leeroy Langius.

  • Deel dit artikel