menu

LSC 4 op winters veld niet verder in Beker toernooi

Nieuws Geplaatst door Bart Ligthart

LSC 4 Overwintert niet in bekertoernooi

Op 16 December stond er voor de heren van LSC een bekerwedstrijd op het programma thuis was Groen- Geel 4 uit Groningen de tegenstander .
Toen iedereen wakker werd was de wereld wit bedekt onder een laag sneeuw . er werd dan ook gevreesd dat er niet gevoetbald zou worden .
Maar niets is minder waar naar dat er groen licht gegeven was moest er toch gevoetbald worden , eerst werden er sneeuwschuivers geregeld (van de buren van de leeuwarderweg BEDANKT )om de lijnen zichtbaar te maken zodat we toch konden spelen. De fototjes die geschoten werden van deze entourage waren werkelijk prachtig en de heren van LSC en Groengeel hadden het gevoel alsof ze een wedstrijd speelden in Oostenrijk !!.
Veel wedstrijden in het land gingen niet door maar deze 2 teams wilden deze bekerkraker niet missen de winnaar plaats zich bij de laatste 16 van het bekertoernooi .
LSC begon scherp aan de wedstrijd en kwam binnen 2 minuten al op een 1-0 voorsprong door aanvoerder Marc Wiersma (DE TANK ) . LSC ging verder zoals de afgelopen weken er werd goed gevoetbald en de kansen waren allemaal voor LSC alleen de bal mocht niet de goal in . Groen geel bood goed tegenstand en kreeg ook geregeld kansen maar de keeper van LSC Joris Spijkstra die zo vaak belangrijk is voor het 4e stond vandaag ook weer geweldig te keepen .
De eerste helft ging verder in de winterse kou vlak voor rust viel Erik Puis de PINGIUN uit ( Je zou toch denken dat hij in zijn element zou zijn met dit weer) Maar helaas viel hij uit met een zo op het oog lijkende enkel blessure . zo moest de trainer ingrijpen en werd er gewisseld . Net na de wissel floot de scheidsrechter voor de rust .
LSC ging de kleedkamer in en er werd met zijn allen afgesproken op de zelfde voet verder te gaan . Maar 1 maal op het veld was LSC het spoor bijster.
Zo goed als de 1e helft zo moelijk maakte LSC het zichzelf in de 2e helft er werden knullige fouten gemaakt ,zo raakte LSC nog een speler kwijt door een blessure Rick Bergsma ( BIRD) kwam in botsing met keeper joris spijkstra en moest er dus ook geblesseerd af . en hier wist groengeel goed gebruik van te maken zij speelden hun kansen goed uit en trokken als team een overwinning eruit , de Groningers wonnen uiteindelijk met 5- 2 .
Voor LSC was dit een domper maar goed volgend seizoen weer nieuwe kansen in het beker toernooi het is nu winterstop voor de heren , daarna kan de focus volledig op de bovenste plaatsen in de competitie ze staan nu 4e met 3 punten achter op de nummer 1 en 2 wedstrijden minder kortom er is nog van alles mogelijk voor de heren.
LSC 4 is een mooi talentvol team en vooral goede vrienden van elkaar dus dat het goed komt in de competitie daar gaan we dan ook wel een beetje van uit .

Hierbij wil ik alle supporters van LSC 4 Fijne Kerstdagen wensen en een goed en sportief 2019 . We hopen ook na de winterstop op u support

Spelers en begeleiding LSC 4
CIAO CIAO !!

  • Deel dit artikel