menu

LSC 1890 speelt zondag thuis tegen GAVC

Nieuws Geplaatst door Jan Ligthart

Met nog zeven wedstrijden te spelen is er nog helemaal niets beslist in de tweede klasse K. Vooral in het bovenste deel van de ranglijst is het spannend. Toch is nummer 1 Groninger Boys de ploeg die de beste papieren heeft voor het kampioenschap. Vorige week leek het er even op dat LSC de koploper pijn zou gaan doen. Het elftal van Sander Sliekers stond vlak voor tijd nog met 0-1 voor, maar de Groningers maakten op het allerlaatste moment de gelijkmaker. Hierdoor moest LSC genoegen nemen met één punt en staat het op dit moment vijfde op de ranglijst. Weliswaar met een wedstrijd minder in de benen dan de rest van de top vijf.

De tegenstander van vandaag, vv GAVC, vinden we terug in de onderste helft van de ranglijst op een stabiele tiende plaats. De club sloeg vorige week een gat met de rest van de onderste ploegen door titelkandidaat vv Heerenveen met 4-2 te verschalken. Het jonge elftal uit Grou zal dus zondag met een flinke dosis zelfvertrouwen het veld opstappen.

Het is overigens de derde keer dit seizoen dat GAVC en LSC tegenover elkaar staan. Het duel stond zelfs twee keer in één week op het programma. De eerste wedstrijd werd met 0-4 gemakkelijk gewonnen door LSC, maar de tweede ging verloren. De Grousters wonnen met 2-0 en schakelden LSC uit in de beker.

Na zondagmiddag weten we welke ploeg zich in de onderlinge duels de sterkste mag noemen. We hopen op een fantastische wedstrijd en wensen u veel plezier.

  • Deel dit artikel