menu

LSC 1890 schaft entreegelden af

Nieuws Geplaatst door het bestuur

Sportpark Leeuwarderweg: Thuis voor Iedereen

Met ingang van 26 maart, tijdens de wedstrijd van s.v.c. LSC 1890 1 – GRC Groningen 1, schaft voetbalvereniging LSC 1890 de entreegelden voor de thuiswedstrijden van het eerste elftal af. Vanaf dat moment staan de deuren van s.v.c. LSC 1890 altijd open. Entreegeld behoort tot het verleden en vanaf die dag is s.v.c. LSC 1890 een Thuis voor Iedereen.

Sinds jaren fungeert  s.v.c LSC 1890 al als een ‘huis voor velen’. Bestuurs-, commissieleden onze spelers en niet te vergeten alle vrijwilligers slagen er wekelijks in om misschien wel de mooiste klassieke vereniging van het land om te toveren tot een ware huiskamer. Het voetbalplezier is immers de belangrijkste bijzaak in het leven. Het kenmerkende en warme huiselijke karakter maakt deze prachtige vereniging uniek.

Een thuis voor iedereen

De publieke belangstelling voor LSC 1890 is onverminderd groot. Het bestuur constateert met groot plezier dat tijdens wedstrijddagen leden en hun families graag langskomen. Ook worden tijdens de weekenden steeds vaker oud-leden en direct omwonenden, die misschien niet eens het bekende ‘blauwe LSC bloed hebben’, verwelkomt op het sportpark met het gezellige restaurant.

Met het afschaffen van entreegelden geeft s.v.c. LSC 1890 gastvrijheid een extra impuls en hoopt hiermee nog meer mensen te verwelkomen op het karakteristieke sportpark aan de Leeuwarderweg in Sneek.

  • Deel dit artikel