menu

Op 06 juni nam LSC 1890 E6 deel aan het Albert Heijn toernooi in Gorredijk. LSC 1890 E6 was goed in vorm en speelde dan ook goed.

De eerste wedstrijd was tegen Buitenpost, LSC won met 2-1. De tweede wedstrijd speelden ze tegen VV Heerenveen, ook deze wedstrijd werd gewonnen door LSC dit keer met 4-1. Daarna moesten ze tegen Gorredijk, de thuisploeg, ook hier ging LSC er met de winst vandoor met een eindstand van 3-2. Toen was het tijd voor de finale tegen VV Venlo! Winnen of gelijkspel was genoeg voor LSC om de beker te winnen. Het was een ontzettende spannende wedstrijd, heel lang stond het 0-0 en het team vocht als leeuwen. Syte de Boer zorgde als keeper met mooie reddingen ervoor dat het 0-0 bleef. Toch scoorde SJO RVC de 1-0. LSC deed er alles aan om de gelijkmaker te maken! De laatste minuut ging in, wat was het spannend! Serjan Dames op weg naar het goal, klaar om de gelijkmaker erin te schieten. Alleen toen gebeurde het, Serjan Dames werd getackeld in het strafschopgebied. De scheidsrechter gaf een penalty aan LSC. Jens van Veenendaal mocht de penalty nemen. Hij stond oog in oog met de keeper van SJO RVC. Als hij zou scoren, werd LSC kampioen. Jens schoot in de linkerhoek, de keeper kon er niet bij. Het publiek ging uit zijn dak, LSC was kampioen!!

We willen Verno verhuur bedanken dat wij als afsluiting van het seizoen op kosten van de sponsor nog even lekker met z’n allen naar de Mac Donalds zijn geweest, Top !!

  • Deel dit artikel