menu

Beste Sportvrienden, komende zondag heten wij jullie weer van harte welkom op ons mooie sportpark, waar de vierde thuiswedstrijd van “ons eerste” van dit seizoen op het programma staat tegen F.C. Lewenborg

Voor LSC 1890 betekent deze wedstrijd kans op eerherstel na de nederlaag in de uitwedstrijd tegen LAC Frisia. Daarnaast kunnen de mannen van trainer Erik van der Meulen de eerste periodetitel nog in de wacht slepen. Concurrent Roden moet dan wel punten laten liggen in hun uitwedstrijd tegen Sint Annaparochie terwijl de bleus zelf zondag de volle winst moeten pakken. 

Voor opponent F.C. Lewenborg is deze wedstrijd de ideale gelegenheid om weer aansluiting te vinden met de onderkant van de middenmoot. De promovendus, die voor het vierde jaar onder leiding staat van Bob Pontjodikromo, boekte tot nu toe slechts 1 overwinning en 1 gelijkspel tegen Olyphia. De Groningers is er dan ook alles aan gelegen om de drie punten mee te nemen naar de Martinistad.

Pakt LSC alsnog de periodetitel of weet F.C. Lewenborg haar tweede winst van dit seizoen bij te schrijven? Met deze vragen zijn wederom alle ingrediënten aanwezig voor een spannende voetbalmiddag. 

Wij hopen jullie weer in grote getalen komende zondag om 14:00 te mogen begroeten.

Namens het Bestuur, 


  • Deel dit artikel