menu

Kledingshop

Samenwerking textielstra.nl, Craft en s.v.c. LSC1890

Met ingang van seizoen 2019-2020 zullen alle bestaande seniorenleden (inclusief onze dames en 7 tegen 7 teams) een wedstrijdtenue inclusief voetbaltas krijgen. Ook zullen nieuwe leden de komende 6 jaar (!) hetzelfde pakket krijgen.

Alle jeugdleden zullen vanaf het seizoen 2020-2021 een pakket krijgen, bestaande uit een wedstrijdtenue, een voetbaltas en een presentatiejack/ trui. Nieuwe jeugdleden zullen vanzelfsprekend ook hetzelfde pakket krijgen als zij de komende jaren lid worden van LSC1890.

De pakketten vertegenwoordigen een waarde van ruim € 100,– en wordt daarom uitgereikt aan één van de ouders of wettelijke vertegenwoordigers van spelers die onder de 18 jaar zijn. Ben je 18 jaar of ouder neem dan je ID-bewijs mee dan mag je je eigen kledingpakket ophalen.

Er wordt bij de uitgifte getekend voor ontvangst. De Bruikleenovereenkomst geldt voor een periode van 3 jaar. De bruikleenovereenkomst en alle info komt ook op de site van LSC te staan dus hou die in de gaten! Vul de Bruikleenovereenkomst alvast in en neem hem mee.

Voor ruilen kleding, kapotte kleding of nieuwe leden gaarne een mail naar: naja2415@ziggo.nl

Trainingskleren en wedstrijdkleding senioren

Uiteraard blijft de shop ook beschikbaar voor overige LSC kleding voor trainingen, wedstrijden en/ of vrijetijd. Maak hier gebruik van 20% korting op de inkoopprijs voor de club! (rechtstreeks bestellen bij Textielstra levert ‘slechts’ 10% op voor de club).

Zo bestelt u de kleding:
1. Ga naar de website LSC Shop en zoek daar de LSC artikelen die u wilt bestellen.
2. Mail deze naar ons naja2415@ziggo.nl
3. Wij gaan dan alles bestellen en zodra het binnen is krijgt u een mail.
4. Bij ophalen graag contant afrekenen

Tot we een nieuwe bestelprocedure hebben kunt u op deze manier bestellen. Mocht u toch iets anders willen bestellen dan kan dat natuurlijk altijd. Op de LSC shop staan alle artikelen afgebeeld die we kunnen leveren.

Heeft u vragen over het bestellen? Stuur dan een mail naar Esther Boorsma: naja2415@ziggo.nl