menu

Kledingshop

Samenwerking textielstra.nl, Craft en s.v.c. LSC1890

Met ingang van seizoen 2019-2020 zullen alle bestaande seniorenleden (inclusief onze dames en 7 tegen 7 teams) een wedstrijdtenue inclusief voetbaltas krijgen. Ook zullen nieuwe leden de komende 6 jaar (!) hetzelfde pakket krijgen.

Alle jeugdleden zullen vanaf het seizoen 2020-2021 een pakket krijgen, bestaande uit een wedstrijdtenue, een voetbaltas en een presentatiejack/ trui. Nieuwe jeugdleden zullen vanzelfsprekend ook hetzelfde pakket krijgen als zij de komende jaren lid worden van LSC1890.

De pakketten vertegenwoordigen een waarde van ruim € 100,– en wordt daarom uitgereikt aan één van de ouders of wettelijke vertegenwoordigers van spelers die onder de 18 jaar zijn. Ben je 18 jaar of ouder neem dan je ID-bewijs mee dan mag je je eigen kledingpakket ophalen.

Er wordt bij de uitgifte getekend voor ontvangst. De Bruikleenovereenkomst geldt voor een periode van 3 jaar. De bruikleenovereenkomst en alle info komt ook op de site van LSC te staan dus hou die in de gaten! Vul de Bruikleenovereenkomst alvast in en neem hem mee.

Voor nieuwe kleding, kapotte kleding of nieuwe leden gaarne een mail naar: naja2415@ziggo.nl

Trainingskleren en wedstrijdkleding senioren

Uiteraard blijft de shop ook beschikbaar voor overige LSC kleding voor trainingen, wedstrijden en/ of vrijetijd. Maak hier gebruik van 20% korting op de inkoopprijs voor de club! (rechtstreeks bestellen bij Textielstra levert ‘slechts’ 10% op voor de club).

Volg onderstaande stappen, zodat 20% van het aankoopbedrag naar de Club gaat en u de verzendkosten bespaart. 

Zo bestelt u de kleding:
1. Open het juiste PDF bestand en sla deze op op uw computer

Dames kleding
Heren/jeugd kleding
Accessoires

2. Vul het formulier in zoals hier beschreven
U kunt het formulier invullen op de computer. U heeft hiervoor het programma Acrobat Reader DC nodig. Het bestand kan niet in de browser Edge of met Word worden ingevuld. Voor het invullen van het formulier door middel van Acrobat Reader DC volgt u onderstaande stappen: 

 1. Open het aanvraagformulier in het programma Acrobat Reader DC;
 2. Klik op ‘Invullen en ondertekenen’;
 3. Vul de antwoorden in;
 4. Voeg het ingevulde formulier als bijlage toe in onderstaand formulier.
 5. Wij gaan dan alles bestellen en zodra het binnen is krijgt u een mail
 6. Bij ophalen kunt u met de pin afrekenen. 

Mocht het niet lukken met het invullen van het pdf bestand, dan kunt u ook in onderstaand formulier uw wensen invullen in het tekstvak. 

Mocht u toch iets anders willen bestellen dan kan dat natuurlijk altijd. Op de LSC shop staan alle artikelen afgebeeld die we kunnen leveren.

Heeft u vragen over het bestellen? Stuur dan een mail naar Esther Boorsma: naja2415@ziggo.nl

Bestelformulier kleding

Waarom deze manier van bestellen? Heel simpel: De leverancier is er meer gebaat bij dat we via de club in 1x kleding bestellen dan dat een ieder dit voor zichzelf gaat bestellen. We nemen zodoende extra werk uit handen van de leverancier. De club korting kan hierdoor korting krijgen en geven aan de leden. Vandaar dus het extraatje voor de club. Mocht je nog vragen hebben over het bestellen, neem dan contact op met: Gerrit of Esther Boorsma: naja2415@ziggo.nl
 • Vermeld hier per regel: - Kleding-artikelnummer - Maatvoering - Aantal - tekst bedrukking indien mogelijk/wenselijk
 • Voeg ingevuld PDF bestand toe
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.