menu

Vanaf komend weekend krijgen wij een nieuw kassasysteem in hetclubhuis. Hiervoor hebben we een overeenkomst gesloten met Le Credit Sportif, specialist in betaaloplossingen voor sportverenigingen. Deze kassa zal LSC helpen met de administratie van de kantine.

Het is een simpel, snel en gebruiksvriendelijk kassasysteem. De kassa is waterbestendig en voorzien van een touchscreen. Daarnaast kan iedere vrijwilliger door de overzichtelijke en simpele indeling van het scherm moeiteloos met deze nieuwe kassa werken. Met behulp van dit systeem hebben we meer inzicht en hopen we de omzet binnen onze vereniging de komende jaren te verhogen. Op dit moment werken er al meer dan 900 sportverenigingen in Nederland met dit systeem en de ervaringen zijn erg positief.

Vanaf nu kan er ook gepind worden in de kantine. Deze gebruiksvriendelijke pinautomaat biedt meer gemak voor leden en bezoekers. Bovendien zal er door het gebruik van PIN minder contant geld achter de bar aanwezig zijn wat zorgt voor extra veiligheid voor iedereen.

Afrekenen aan de bar kan nu op de volgende manieren:

 In de kantine met contanten;

 Met je (contactloze) PIN-pas;

De mogelijkheid om met een LSC-clubpas te betalen, wordt eerst als pilot op kleine schaal ingevoerd.

 

Voor verdere vragen over de kassa, pinnen op de club en de clubcards kun je terecht bij Iwan Dijkstra.

Voor de vrijwilligers;
er volgt nog een mail met meer informatie en een beknopte handleiding. Tevens zal er de komende weken extra begeleiding in de kantine aanwezig zijn.

Krijg vast een impressie van het systeem door naar onderstaand filmpje te kijken:

  • Deel dit artikel