menu

“Inleveren lege statiegeldflessen”-2

Nieuws Geplaatst door het bestuur

Ook s.v.c. LSC 1890 is weer uit de bekende ‘winterslaap’ gekomen en dat betekent niet alleen dat binnenkort  de voorjaarscompetitie weer begint, maar ook geven we een vervolg aan de actie “LSC 1890 trapt af”.

Na de succesvolle vernieuwing van het hoofdveld en de door LSC 1890 aangeschafte grote en kleine goals en de vervanging en herplaatsing van de  dugouts, gaan we een vervolg geven aan onze unieke actie ‘LSC 1890 trapt af”. Naast vervanging van de bestaande kleedboxen blijft een tweede kunstgras onze hoogste prioriteit, zodat we onze spelers nog betere trainingsfaciliteiten kunnen bieden.

Tot nu toe leverde de actie “LSC 1890 trapt af” al bijna € 10.000,- op voor het 2e kunstgrasveld. Hiervan is € 1.000  gerealiseerd door de het inzamelen van 4.000 lege statiegeldflessen. Het doel is om dit aantal aan het eind van het jaar te hebben verdubbeld. Dit lijkt misschien veel, maar wanneer al onze jeugdleden t/m december 2017 slechts 20 flessen inleveren dan hebben we al meer dan 8.000 flessen!

Dus als iedereen zich een beetje inzet met daarnaast de inspanning van onze vaste trouwe seniorensponsors, moeten we gemakkelijk meer dan 12.000 flessen kunnen inzamelen.

We hebben iedereen nodig om een succes van deze actie te maken. Als iedereen wekelijks minimaal 2 flessen inlevert, dan maken we het schijnbaar onmogelijke, mogelijk.

Periodiek worden jullie op de hoogte gehouden van het aantal ingeleverde flessen en de opbrengst daarvan.

Met vriendelijke groet,

Dick Brouwer, lid projectgroep Inzamelingsacties

  • Deel dit artikel