menu

Contract met Daadkracht fysiotherapie

Per 1 september 2017 is LSC 1890 een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Daadkracht fysiotherapie (voorheen Fysio 0515) voor wat betreft  fysiotherapie en (sport) revalidatie.

Bij Daadkracht fysiotherapie kun je terecht voor:

Daadkracht fysiotherapie is een actieve dynamische en jonge fysiotherapiepraktijk die zich hoofdzakelijk  richt op de actieve mens en de kritische sporter, waarbij er vaak behoefte is aan een snelle diagnose en een effectief behandelplan.  Daadkracht fysiotherapie stelt zich hierin flexibel en proactief op! Je kunt vaak al binnen 24 uur terecht bij ons! Verder werken we uitsluitend volgens  recent  wetenschappelijk en effectieve behandelmethodes.

Daadkracht fysiotherapie wil er graag voor de hele club zijn. We bieden voor alle leden twee inloopspreekuren aan op de club, namelijk op maandag van 18:30 tot 19:30 uur specifiek voor de jeugd. en op de dinsdagavond van 18:30 tot 19:30 uur inloop voor de spelers van ons 1ste en 2de. Overige leden senioren/dames zijn welkom op de inloopspreekuren bij Daadkracht fysiotherapie.

Verder bieden we ook binnen onze praktijk inloopspreekuren aan, deze zijn voor iedereen toegankelijk!

Maandag: 19:30 – 20:00 uur
Dinsdag: 19:30 – 20:00 uur
Woensdag: 19:30 – 20:00 uur

Het doel van de inloopspreekuren is om de klachten te bespreken. Het spreekuur is met name adviserend en informerend bedoelt. Om een compleet diagnose- en behandelplan op te stellen plannen we graag een afspraak voor je in onze praktijk waarbij een 24-uursservice voor LSC 1890  geldt, zodat je zo snel mogelijk blessurevrij het veld weer in kan!

Omdat wij in het pand van Optisport zitten zijn we praktisch buren van LSC 1890 en dus heel goed te bereiken.

Kijk op www.facebook.com/Daadkrachtfysiotherapie voor de actuele tijden en eventuele veranderingen!

Je kunt ook direct een afspraak maken via: 0515-700247 en www.daadkrachtfysiotherapie.nl