menu

Finale Penalty Bokaal E-pupillen en meiden

Nieuws Geplaatst door Bart Ligthart

Op de E4 na ( 10 mei aan de beurt ) heeft ieder E-pupil de mogelijkheid gehad om zich naar de finale te schieten van de penalty bokaal. Op onze feestdag, 30 mei, gaan rond de 25 schutters strijden om de felbegeerde bokaal met de grote oren. Deze beker mag een jaar lang op je slaapkamer of in de woonkamer pronken. Het afgelopen jaar heeft de bokaal in Amerika gestaan bij de winnaar van het vorig seizoen Toby van der Berg. Hij en zijn familie emigreerde in augustus naar Amerika en Toby nam terecht de beker mee. Ondertussen heeft de bokaal de oversteek nog een keer gemaakt en staat ie gepoetst en wel klaar voor de volgende penalty specialist. De volgende spelers gaan erom strijden:

Stan Petter Dijkstra e5
Dylan Schafer e5 ook vorig jaar finalist !
Levi Dotinga e6
Jens van Veenendaal e6
Thijs Zwart ` e7
Tijn Stapersma e7
Jelmar Hilverda e8
Martijn Halberstma e8
Sander Smit e9
Levi Faber e9
Senna de Vries e10
Lucas Stevens e10
Sven de Jong e11
Jasper Westera e11
Lucas van Duijne e1
Karsten Drenth e1
Vigo Slippens e2
Ralph Perres e2
Remco Tadema e3
Cris Bakker e3
speler e4 e4
speler e4 e4

via inhaal:
Ruben van der Zee e1

Zoals vermeld gaan er op 10 mei nog 2 spelers van de e4 zich aan de lijst toevoegen. Daarnaast hebben alle spelers die nog geen penalty,s hebben genomen de mogelijkheid om dit op 10 mei als nog te doen. Dit is alleen mogelijk wanneer je je voor 1 mei opgeeft via t.boorsma1@kpnplanet.nl. Dit heeft te maken met het organiseren van voldoende keepers. Van deze groep gaan er maximaal 2 spelers naar de finale. Graag om half 3 aanwezig op het sportpark tijdens de laatste reguliere thuiswedstrijd van ons eerste elftal.

Voor onze groep meiden organiseren we een heuse meiden penalty bokaal ook op 30 mei. Van MF10 tot MD1. Ook hier een mooie beker te winnen voor nr 1, 2 en 3.

mvg Theo Boorsma

  • Deel dit artikel