menu

Finale penalty bokaal E-pupillen en meiden

Nieuws Geplaatst door Bart Ligthart

Finale penalty bokaal!

Tijdens de afgelopen thuiswedstrijden van ons 1e elftal heeft iedere E pupil de mogelijkheid gehad om 3 penalty’s af te vuren op onze keepers Kerst, Bram, Jurrit, Ruben, Jan Wiebe, Zorin, Laurens of Sven. Stijf in de bovenhoek, hoog over, net naast of katachtige reddingen van de keepers hebben we mogen aanschouwen. Vreugde maar helaas ook tranen, hoort er allemaal bij.
Ik wil graag de volgende 23 schutters uitnodigen om zaterdag 30 mei, op onze feestdag, via een voorronde en uiteindelijk de finale uit te maken wie de felbegeerde penalty bokaal voor een jaar mee naar huis mag nemen. t.w.:

E1: Lucas van Duijne en Karsten Drenth. Ruben vd Zee via inhaal serie.
E2: Viggo Slippens en Ralph Perres
E3: Remco Tadema en Chris Bakker
E4: Rutger Minnesma en Michiel Zijlstra
E5: Stan Petter Dijkstra en Dylan Schafer
E6: Levi Dotinga en Jens van Veenendaal
E7: Thijs Zwart en Tijn Stapersma
E8: Martijn Albertsma en Jelmar Hilverda
E9: Levi Faber en Sander Smit
E10: Senna de Vries en Lucas Stevens
E11: Jasper Westera en Jelmar Ruardy

Daarnaast wil ik graag alle meiden van de MF10 uitnodigen om in een onderlinge strijd uit te maken wie de beste penalty specialist van de meisjes F pupillen is.

Natuurlijk vergeten we de andere meiden niet. Voor de beste 3 schutters van alle andere meiden teams dus MC1, MC2, MD1, MD2, MD3 en ME1, staat er een mooie beker klaar.

De strijd wordt gestreden tijdens de lunchpauze rond 12,15 uur. We hebben een uur de tijd dus het verzoek aan alle kandidaten om uiterlijk 12 uur te verzamelen. Jongens E1 t/m E11 bij het doel aan de Leeuwarderweg, MF10 bij het kleine doeltje aan de tribune kant en de andere dames bij de 2 doelen op het hoofdveld aan de kant van het zwembad.

Wie o wie houdt de zenuwen in bedwang en kunnen de keepers wel met deze immense druk omgaan? Het gaat tenslotte om de felbegeerde trofee en andere leuke prijzen. Tot zaterdag.

Heel erg veel succes,
gr Theo Boorsma

  • Deel dit artikel