menu

Festiviteiten 23 en 24/4 voor jeugd ivm 90 jarig bestaan

Nieuws Geplaatst door Arnold Boersma

Zoals al is aangekondigd bestaat onze jeugdafdeling op zondag 10 april 90 jaar! Dit willen we graag met al onze leden vieren en daarom hebben we een aantal festiviteiten gepland.  Aanstaande zaterdag zullen we hiermee starten. De club en het restaurant zullen feestelijk worden aangekleed en er is een jubileum verloting. De opbrengst van deze verloting met leuke prijsjes is gekoppeld aan de inzamelingsactie voor het kunstgrasveld en de boxen.

In het weekend van 23 en 24 april hebben we een aantal leuke festiviteiten gepland, waarbij al onze jeugdleden bij worden betrokken!


Zaterdag 23 april  is er van 17.00 – 19.00 uur de LSC DISCOPARTY voor de Lytse Spilers, F-pupillen, E-pupillen jongens en meiden!! Deze disco zal plaatsvinden in de coolste disco van Sneek, namelijk Club 1841!! Onder begeleiding een professionele DJ zal de jeugd vermaakt worden met leuke muziek en spelletjes met leuke prijzen!! Uiteraard is er ook begeleiding en toezicht vanuit de club. De ouders kunnen hun kinderen brengen en worden uitgenodigd om gezellig plaats te nemen in Neighbours, waar ze onder genot van een drankje kunnen wachten tot de kinderen uit gefeest zijn. De entree voor de LSC DISCOPARTY is € 5,00 en is inclusief een drankje en wat lekkers. Om te inventariseren hoeveel kinderen we kunnen verwachten vragen we je hier aan te melden voor de LSC DISCOPARTY


Zaterdag 23 april is er vanaf 19.00 een FIFA16 Playstation Toernooi voor de D t/m A junioren jongens en meiden op de club in ons restaurant. Er zal worden gestreden om de eer en een mooie beker wie zich de beste FIFA16 spelers van LSC morgen noemen! Hoe het toernooi precies zal worden opgezet, aantal rondes etc is afhankelijk van de aanmeldingen. Dus meld je snel aan om mee te doen! Bij de aanmelding vagen we ook of je zelf een Playstation beschikbaar kunt/wilt stellen om dit toernooi mogelijk te maken. Deelname kost € 5,00 en is inclusief 2 frisdrankjes en wat lekkers. Meld je hier aan om mee te doen.


Zondag 24 april zal er een jubileumwedstrijd gespeeld worden om 12.00 uur, voorafgaand aan de belangrijke competitie wedstrijd van ons vlaggenschip LSC1 die nog volop in de race is om het kampioenschap. Deze jubileumwedstrijd zal worden gespeeld door LSC D1 tegen LAC Frisia D1 (onder voorbehoud). Een strijd tussen de twee oudste clubs van Friesland! We nodigen iedereen uit om onze D1 aan te moedigen en de wedstrijd zal feestelijk worden begeleid. Ook rondom de wedstrijd van LSC1 zullen we de jeugdafdeling betrekken. Zo zullen de Lytse Spilers uitgenodigd worden om mee te lopen in de line-up en zullen er ballenjongens/meiden zijn. In de rust en na afloop van de wedstrijd van LSC1 is er Draaiend Rad met mooie prijzen!!! Ook zal de opbrengst hiervan weer ten goede komen voor de kunstgras velden en boxen.


Kortom een heel leuk programma om stil te staan bij het feit dat svcLSC 1890 al 90 jaar geleden als eerste club in Friesland haar eigen jeugdafdeling heeft opgericht. Een club om met z’n allen trots op te zijn!!

Een sportieve groet,

Jeugdafdeling svcLSC 1890

 

  • Deel dit artikel