menu

Einde van Mooi voetbal seizoen

Nieuws Geplaatst door Bart Ligthart

Seizoen verslag LSC 1890 JO19-2
Augustus 2016 begon LSC A2 aan de voorbereiding op het voetbal seizoen met zijn allen werd er een doelstelling gesteld we gaan voor een prijs ,het kampioenschap , de Beker of een toernooi .
Dit jaar stond de selectie onder leiding van coaches Carlo Serra, Danny Bergsma , Stefan Lemke , . een goede technische staf . Zij hadden een goede selectie tot hun beschikking en gingen er dus ook vanuit dat het halen van een prijs zou lukken .
Halverwege werd duidelijk dat we voor de titel te kort kwamen net voor de winterstop werd er een paar keer verloren waarbij winst beter had gepast . Ook werd de bekerstrijd in de 3e ronde verloren van TOP 63 , .Een verloren seizoen dacht iedereen maar goed in februari vertrokken de heren naar een trainingskamp op Ameland 2 dagen lang werd er hard getraind en gepraat over hoe nu verder hoe gaan we het seizoen uitvoetballen .Ook was het een weekend waar veel gelachen werd en waar iedereen met een goed gevoel op terug kijkt .
We kwamen tot de conclusie dat we na de winterstop gewoon zo hoog mogelijk wilde eindigen en dus met zijn allen de schouders eronder zetten en goed presteren . Dit resulteerde uiteindelijk in een 5e plaats in de competitie tevreden als je vanaf plek 11 komt .
Wat een mooi team statistiek is dat elke speler gescoord heeft ook de spelers die in hun rijke carriere bij LSC nog nooit gescoord hebben .
Hier was iedereen dus erg blij mee zo kwam er een einde aan het seizoen .
Maar we waren uiteraard nog niet klaar we wilden een prijs pakken .
voor mij is het als trainer al een prijs is dat ik deze groep heren 2 jaar lang heb mogen begeleiden !!!.
Dat terzijde op 3 juni vertrokken we met de Gaasterland Express( Met dank aan TEXACO VEENEMA ) de mooie gele schoolbus die je kan huren voor feesten en partijen richting Amersfoort voor een voetbaltoernooi. Ter afsluiting van het seizoen bij voetbalclub VOP ( Voor ons Plezier ). Het was vroeg voor de heren 7:30 moesten we verzamelen bij het zwembad. De trainer had een stap verbod opgelegd voor vrijdag avond .
Zoals gebruikelijk kwamen er natuurlijk weer jongens te laat Dennis vd Veen was 6:15 nog online en nog verslapen zeker de 8e dit seizoen , ook de Gebroeders Wiersma kwamen te laat omdat zij gast speler Rens van de Meulen VIA het zolder raam wakker moesten maken ., Al met al vertrokken we met de bus om 08:00 richting het toernooi . Eenmaal onderweg lag de helft nog te slapen Troy van Dijk helaas geblesseerd geraakt voor het toernooi werd na uurtje slaap ( Hoe zou dat nou komen ) uiteindelijk toegevoegd aan de staf als 3e trainer omdat hij zoon mooi trainers overhemd aan wou gesponsord door Pizzeria IL Nuraghe . We kregen onderweg veel bekijks alsof we AJAX waren die naar de UEFA cup finale moest . iedereen zwaaide naar de bus onderweg leuk om te zien. Zo kwamen we als sterren aan in op het sportpark in Amersfoort . iedereen vond het mooi en het was een leuk toernooi die we uiteindelijk in winst dus met de titel hebben afgesloten .
De terug weg in de bus werd er een plaatselijke AH opgezocht hier werden wat Biertjes gehaald om te feesten en de prijs goed te vieren en het seizoen dus met de behaalde doelstelling af te sluiten .
1 Maal in de buurt van Sneek vroegen we aan de buschauffeur of die een rondje door de stad wilde maken dit deed hij zo kwamen we stil te staan op de marktstraat en hebben we de veel applaus gekregen van het publiek op de terrassen in Sneek . Erg leuk voor de heren van A2 !!
Savonds werd het seizoen dan ook afgesloten met een BBQ met spelers gast spelers en ouders .het was dus lang gezellig

Dit was het over het seizoen van A2 ik als trainer vond het erg leuk om deze heren te begeleiden de afgelopen 2 seizoenen alle heren gaan verder in het senioren voetbal bij LSC mooi voor de club en leuk voor de heren .
Ik wil dan ook alle ouders bedanken voor het rijden het wassen en vooral voor de support het afgelopen seizoen .

Vriendelijke Groeten Carlo Serra ‘’
Trainer LSC 1890 A2

  • Deel dit artikel