menu

Club van 50 slaat weer toe!!!

Nieuws Geplaatst door het bestuur

Leden van de Club van 50 kiezen bestedingsdoelen voor het komende seizoen.

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van gisterenavond, hebben de leden van de Club van 50 hun keuze gemaakt op de bestedingsdoelen die zij het komende seizoen financieel zullen ondersteunen. De bestedingsdoelen werden tijdens de vergadering enthousiast gepresenteerd door de inbrengers en de geheime schriftelijke stemming leverde de volgende uitslag op.

  1. Automatische ballenpomp
  2. Bijdrage aan ‘nieuwe multi media’
  3. Nieuwe ‘lijnkrijter’
  4. Nieuwe bosmaaier

Twee ingebrachte bestedingsdoelen haalden helaas de kiesdrempel van 10% niet, maar kunnen vanzelfsprekend door de inbrengers volgend seizoen opnieuw worden ingebracht.

Na de eerder aangeschafte grote en kleine voetbaldoelen en de Pannakooi van het afgelopen seizoen, tonen de leden met bovengenoemde aanschaf –met een totaalwaarde van 2.500 euro – wederom hun kracht en betrokkenheid aan s.v.c. LSC 1890. De groei en potentie van de Club van 50 garandeert aan het eind van het komende seizoen een drievoud van het bedrag dat dit jaar wordt uitgegeven.

Het Algemeen Bestuur wil via deze weg hun grote dank uitspreken voor de betrokkenheid van al die leden van deze mooie Club van 50, die veel zaken mogelijk maken. En mocht u de club ook extra financieel willen ondersteunen, wordt dan lid……

Met sportieve groet,

 

 

 

  • Deel dit artikel