menu

Bestedingsdoelen 2017-2018

Nieuws Geplaatst door Perry Dizij

Tijdens de goedbezochte Algemene Leden Vergadering van de leden van de Club van 50, is ook dit maal gestemd op de ingebrachte bestedingsdoelen voor het komende seizoen.

De meesten stemmen gingen uit naar een ‘automatische ballenpomp’, waardoor de ballen voor iedere leeftijdsgroep ingesteld kan worden en zo wekelijks alle ballen beter kunnen worden gecontroleerd en op juiste sterkte kunnen worden opgepompt.

Als tweede bestedingsdoel is door de leden gestemd op een financiële bijdrage aan het zogenaamde nieuwe ‘multi media project’. Binnen dit project valt onder andere een verbeterede wifi-verbinding maar ook de aanschaf van een extra scherm bij de boxen waardoor iedereen direct geïnformeerd kan worden op welke velden wie speelt, welke boxen er worden gebruikt alsmede de uitslagen van de wedstrijden.

Een nieuwe lijnkrijter werd door de leden eveneens als positief bestedingsdoel gekozen waardoor komend seizoen niet alleen de witte lijnen kaarsrecht en scherp als een mes zullen worden getrokken, maar ook de andere ‘gekleurde’-lijnen die, voortkomende uit de nieuwe KNVB spel-opzet voor JO8 en JO9, noodzakelijk zullen zijn.

Door het groot aantal leden van de Club van 50 en derhalve de financiële mogelijkheden die deze leden LSC 1890 geeft, is er voor het komende seizoen ook nog ruimte gevonden voor de aanschaf van een nieuwe bosmaaier. Dick, Hidde en Robbie kunnen nu nog mooier uiting geven aan de velden en omgeving.

Bovenstaande bestedingsdoelen zullen in veel gevallen (multi-media bijdrage is onderdeel van project) voor aanvang het nieuwe seizoen worden aangeschaft.

Iedereen die LSC 1890 een warm hart toedraagt en door middel van zijn lidmaatschap van de Club van 50 onze mooie voetbalvereniging nog meer financiële armslag geeft willen wij bijzonder bedanken en voor hen die nog geen lid is van de Club van 50 verwijzen wij graag naar de homepage van de LSC-site.

Met sportieve groet en grote dank namens

Het Bestuur Club van 50 en Het Algemeen Bestuur.

 

 

  • Deel dit artikel