menu

C4 op de foto met Piet Paulusma

Nieuws Geplaatst door Bart Ligthart

Afgelopen zaterdagavond heeft de selectie en de technische staf van LSC1890 C4 met een aantal enthousiaste ouders de laatste ijshockey competitiewedstrijd van de UNIS Flyers bijgewoond. Na eerder op de dag onze finne vrinden ut Sneek eerst even met acht tegen twee van de mat te heffe veegt.

De coach Foppe had de kaarten geregeld voor het avondprogramma. Het vertrek was strak geregeld met eigen vervoer, vertrektijd 18:30 vanaf het zwembad richting Heerenveen. Om het entreegeld met een team hoef je het niet te laten. De entreekosten per jeugdspeler zijn €2,- en voor een volwassenen € 5,-. Een prettige bijkomstigheid is dat je erg kort op het speelveld en dus de spelers nog kunt coachen en dat er uitstekende muziek wordt gedraaid voor, na en tijdens de wedstrijd. Vooral ons talent Owen was erg gecharmeerd van Thunderstroke, waar hij schijnt iedere morgen mee opstaat.
Vooraf aan de wedstrijd was Piet Paulusma aanwezig om zijn bekende weerpraatje “Oant Moarn” op te nemen met de selectie van de UNIS Flyers. Gelukkig was Piet niet te beroerd om in de dug-out van de ijshockeyers ook even met de selectie van LSC1890 C4 op de foto te gaan. Zodoende had Piet ook nog een goeie avond, zie die Piet eens stralen tussen onze talenten op de onderstaande foto.

FOTO met PIET
Na een onstuimige start van de UNIS Flyers waarbij in de eerste periode binnen 6 minuten de stand aangaf dat er al drie keer was gescoord in het voordeel voor de thuis spelende club. Het duurde tot in de tweede periode voordat de tegenpartij uit Nijmegen een tegentreffer kon produceren. In de laatste en derde periode wisten de UNIS Flyers na overigens fantastisch veldspel er uiteindelijk nog één in te prikken. Hierdoor werd de eindstand uiteindelijk vijf tegen een. Dit resultaat stak natuurlijk wel schril af op het resultaat wat onze jongens eerder die dag bij de stadsderby op de mat hadden neergezet.
Bij de auto moest er tenslotte door de chauffeurs nog even worden gewerkt om de ruiten helder te krijgen en konden we retour richting de mooiste accommodatie van het noorden; het Sportcomplex aan de Leeuwarderweg van s.v.c. LSC 1890.

Piet Paulusma

  • Deel dit artikel