menu

Zaterdag Classics

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

LSC 1890 JO13 toernooi

Op een zonovergoten sportpark heeft USV Hercules 1882 JO13-1 het LSC 1890 Classics toernooi op gescoorde doelpunten gewonnen. Heel lang was het spannend tussen de nummer twee Be Quick JO13 en Hercules JO13. Het onderlinge treffen eindigde in 0-0, waarna de laatste speelronde uiteindelijk doorslaggevend was. Beide ploegen wonnen die laatste wedstrijd met 4-0, wat voor de Be Quick uiteindelijk net niet voldoende was.

Met de oudste klassieker verenigingen uit Groningen, Friesland, Utrecht en Drenthe was het toernooi weer goed vertegenwoordigd. Daarbij ook dank voor de aanwezigheid van Sneek Wit Zwart JO13. Het treffen tussen de Sneeker verenigingen eindigde in een spannende 1-1.
De Lute Dikkerboombokaal, voor beste speler of speelster van het toernooi, ging naar Sophie van Hunnik van USV Hercules 1882. Naar wij denken de toekomstig topscorer van de Oranje Leeuwinnen.

LSC 1890 JO15 toernooi

Bij de JO15 ging de eerste prijs naar Be Quick JO15. Met overwinningen tegen LSC 1890, Be Quick JO14, Hercules en LAC Frisia werden de punten aan één geregen. De tweede prijs was voor Hercules JO15 uit Utrecht. Een extra dank naar onze Groningse vrienden van Be Quick voor het meenemen van de JO-14.

De Lute Dikkerboombokaal, voor beste speler of speelster van het toernooi, ging naar Ruben Bloem van Be Quick JO15-1, met 11 doelpunten tevens topscorer van het toernooi.

Morgen komen de foto’s van het toernooi online op de site. Sta je er tussen, dan kun je via deze link de foto’s bestellen.

Actie foto op aluminium plaat

Foto’s Prijsuitreiking

  • Deel dit artikel