menu

Zaterdag 27 augustus 2022 Let’s Start! (onderbouw t/m JO12 teams)

Bestuursmededeling Geplaatst door Arnold Boersma

Zaterdag 27 augustus 2022 Let’s Start!

Beste spelers en ouders/verzorgers,

Op zaterdag 27 augustus trappen we het seizoen af met de Let’s Start dag, waarbij we ouders/verzorgers en spelers uitnodigen voor een nadere toelichting wat we van elkaar mogen verwachten in het nieuwe seizoen. Kinderen gaan lekker voetballen met hun nieuwe teamgenoten. Daarnaast worden de ouders bijgepraat over de ontwikkelingen binnen de club, zoals de nieuwbouw kleedkamers en de organisatie en visie van de club. Onze hoofdjeugdopleiding Daan Daniëls zal een toelichting geven op het opleidingsplan en wat een jeugdspeler bij LSC 1890 gaat leren tijdens de reis van Lytse Spiler tot de overgang naar de senioren. Nieuwe leden krijgen deze dag ook het kledingpakket.

Doel is ook om spelers en ouders nader kennis laten maken met het team waar ze dit seizoen in gaan spelen. Terwijl de kinderen buiten op het veld lekker oefenwedstrijden aan het spelen zijn, zal in de kantine een woordje worden gehouden door de jeugdcommissie en  worden ouders van het team aan elkaar gelinkt en worden de rollen verdeeld (indien ze nog niet verdeeld zijn). Ook zal het trainingsschema en de trainers (indien bekend) toegelicht worden. De leeftijdscoördinator zal aanwezig zijn en de communicatielijnen voor het nieuwe seizoen kunnen worden gelegd.

Helaas hebben we bij LSC ook te maken met de extreme droogte en daardoor mogen we de grasvelden nog niet gebruiken van de gemeente. Dit betekent dat we de Lets start helaas moeten beperken tot de onderbouw tot en met JO12 teams. Hier zitten ook de meeste nieuwe leden.

Het schema voor  die zaterdag is als volgt, zie voor indeling teams de indeling op de site:

KLEDING/MATERIALEN

Tussen 08.30 en 11.00 uur zijn we ook aanwezig voor het uitreiken van kleding en de materialen voor alle leiders voor het komende seizoen.

De kledingshop is ook geopend en kleding (broekjes, sokken, jasjes) voor nieuwe of extra kleding.

We hopen jullie allen te mogen begroeten en tot zaterdag 27 augustus!!

Jeugdcommissie LSC 1890

  • Deel dit artikel