menu

Zaterdag 26 augustus 2023 Let’s Start!

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Zaterdag 26 augustus 2023 Let’s Start!

Beste spelers en ouders/verzorgers,

Op zaterdag 26 augustus trappen we het seizoen af met de Let’s Start dag, waarbij we ouders/verzorgers en spelers uitnodigen voor een informatie sessie wat we van elkaar mogen verwachten in het nieuwe seizoen. De ouders bijgepraat over de ontwikkelingen binnen de club, zoals de organisatie en visie van de club. We zullen een toelichting geven op het opleidingsplan en wat een jeugdspeler bij LSC 1890 gaat leren tijdens de reis van Lytse Spiler tot de overgang naar de senioren. Nieuwe leden kunnen deze dag ook het kledingpakket ophalen. Meer informatie staat onderaan dit bericht.

Doel is ook om spelers en ouders nader kennis laten maken met het team waar ze dit seizoen in gaan spelen. al in de kantine een woordje worden gehouden door de jeugdcommissie en  worden ouders van het team aan elkaar gelinkt en worden de rollen verdeeld (indien ze nog niet verdeeld zijn). Ook zal het trainingsschema en de trainers (indien bekend) toegelicht worden. De leeftijdscoördinator zal aanwezig zijn en de communicatielijnen voor het nieuwe seizoen kunnen worden gelegd.

Helaas mogen we de grasvelden nog niet gebruiken van de gemeente. Dit betekent dat we de Lets start helaas moeten beperken tot de onderbouw van de JO8 tot en met JO12 teams en zonder training voor de jeugd. Voor de ouders van de Lytste Spilers wordt een aparte informatieochtend georganiseerd op zaterdag 2 september. Hierover ontvangen de ouders van de Lytse spilers nog een aanvullend bericht.

Het schema voor  die zaterdag is als volgt, zie voor indeling teams de indeling op de site:

KLEDING/MATERIALEN

Tussen 10.00 en 12.00 uur zijn we ook aanwezig voor het uitreiken van kleding en de materialen voor alle leiders voor het komende seizoen.

We hopen jullie allen te mogen begroeten en tot zaterdag 26 augustus!!

Jeugdcommissie LSC 1890

  • Deel dit artikel