menu

Word jij lid van LSC1890?

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Wil je gaan voetballen op zondag 2e klasse niveau of wil jij jezelf naar dit niveau toewerken via het 3e of ons 2e elftal? Sluit je dan bij één van onze prestatie elftallen aan en haal het maximale uit jezelf.

Train je liever 1x per week en vervolgens lekker op zondag met (nieuwe/bestaande) vrienden voetballen, dan zijn het 4e,5e,6e en 7e de perfecte teams om je plezier in te vinden.

Ook 7×7 voetbal is bij ons erg populair. Bij 7×7 speel je ouderwets op het kleine veld en speel je in competitievorm op vrijdagavond 3 a 4 wedstrijdjes a +- 20 minuten met clubs uit de regio. Dus haal je schoenen weer uit de wilgen en sluit je aan bij een team of creëer je eigen team met vrienden.

Of wil je alleen maar trainen en op zondag lekker langs de lijnen staan om je vrienden aan te moedigen en daarna de gezelligheid opzoeken in ons restaurant voor de derde helft?

Heb jij (alleen of met vrienden) een andere voorstel, dan kun je dit uiteraard bespreekbaar maken en dan komen wij altijd wel tot een mooie oplossing.

 

Voor meer informatie over de diverse lidmaatschappen verwijzen wij je naar onze inschrijfpagina of je kunt een e-mail sturen naar: ledenadministratie@lsc1890.nl

  • Deel dit artikel