menu

Update: Vrijwilligersborrel zaterdag 30 juni 17.00 uur

Bestuursmededeling Geplaatst door Arnold Boersma

UPDATE:

Er is besloten om dit jaar te kiezen voor een vrijwilligersborrel ipv een geheel verzorgde avond. We merken nu het seizoen op het einde loopt de krachten van onze vrijwilligers ook op het einde lopen. Vandaar dat we kiezen voor alleen een borrel met borrelhapjes van 17.00 – 19.00. Aanmelden is niet noodzakelijk.

 

Beste vrijwilligers van LSC 1890!

Het seizoen is nu echt bijna ten einde, aankomend weekend wordt bij onze club nog de 10e editie van het Classics jeugdtoernooi gespeeld en komen als viering hier van de mannen Sneeker Selectie in actie tegen de mannen van Lucky Ajax! Ondertussen wordt er achter de schermen hard gewerkt om de teams te vormen voor het nieuwe seizoen en wordt er her en der door de week nog getraind door de ‘diehards’.

Het was weer een fantastisch geslaagd seizoen! Veel teams werden kampioen, elke weekend werden alle wedstrijden in goede banen geleid, bezoekende teams welkom geheten op ons sportpark en supporters en spelers in ‘het Restaurant’, werden door de week de pupillen klaargestoomd door hun trainers,  en door de mannen van het terrein en gebouwen hard gewerkt zodat de velden weer ‘ready to go’ waren voor het weekend.

Wat we proberen te zeggen… zonder jullie, onze gewaardeerde vrijwilligers, was dit seizoen niet zo fantastisch geweest als het is! Wij willen alle vrijwilligers graag bedanken door jouw en partner uit te nodigen voor de voor jullie georganiseerde vrijwilligersborrel op 30 juni aanstaande van 17:00 tot 19:00 in en om ‘het Restaurant’.

Wij zorgen voor de eerste drankjes en de borrelhapjes!

Zien we jullie dan?

  • Deel dit artikel