menu

Voorstellen: Niels Engelmoer – Bestuurslid a.i.

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Beste leden van LSC 1890,

Met genoegen willen wij u informeren over een belangrijke toevoeging aan ons bestuur. Het is ons een genoegen om Niels Engelmoer voor te stellen als ons nieuwste bestuurslid voor Voetbal Technische Zaken.

Niels is geen onbekende binnen onze club. Velen van u zullen hem kennen als mede-organisator van LSC Classics wat in de afgelopen 15 jaar is uitgegroeid tot een toonaangevend klassiek jeugdtoernooi. Tevens is hij een trouwe en gepassioneerde supporter van LSC 1890, met een betrokkenheid bij de ontwikkeling van onze jeugdspelers en het verbeteren van onze voetbaltechnische prestaties. Hij is o.a. Klankbord van het jeugdbestuur in de tijd van Koos Heising geweest , heeft onze Lytse Spilers getraind en heeft als trainer/leider een aantal jaren niet-selectie jeugdteams begeleidt. Ook voetbalde hij jarenlang voor onze Old Soldiers (LSC6) en is hij de laatste jaren gastheer/speaker bij het 1e zondag elftal.

Zijn enthousiasme en toewijding zijn bewonderenswaardig en we zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle aanvulling zal zijn op ons bestuur.
Niels zal zich voornamelijk focussen op het verbeteren van de voetbaltechnische aspecten binnen onze club. Dit behelst onder andere de ondersteuning van onze Hoofd Jeugd Opleiding, Daan Daniels, om zo een kortere lijn te creëren tussen de jeugdafdeling en het bestuur. Niels heeft zelf als doel gesteld om naast teamprestaties- en plezier ook de individuele coaching naar een hoger niveau te tillen. “Als je diverse selectiespelers en/of gecertificeerde trainers als trainer/coaches neerzet dan moeten ze ook in staat zijn onze jeugdspelers individueel beter te maken”, is zijn visie. In zijn ogen is daar verdere verbetering nodig. “Een back van LSC1 die bijvoorbeeld de O13 begeleidt kan zeker weten de verdedigers daar beter maken, en wie weet ook wel buitenspelers waar hijzelf altijd tegenover staat.”

Daarmee moet ook de overgang naar de seniorentak, ‘naar welk team dan ook’ , makkelijker tot stand komen en het spelplezier in stand houden.

Met deze toevoeging willen wij als bestuur het voetbal verder ontwikkelen en het voor iedereen zo sportief en leuk mogelijk te maken.

Wij willen Niels nogmaals hartelijk welkom heten in ons bestuur en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.
Niels zal in de komende maanden met de diverse verantwoordelijken/belanghebbenden samen gaan zitten om te kijken waar en hoe hij ondersteuning kan bieden.

Met sportieve groet,

Het bestuur LSC 1890

LSC 1890 – Een club voor velen

Niels Engelmoer

  • Deel dit artikel