menu

Voetbalschool kennismaking 3 maart

Bestuursmededeling Geplaatst door

De intentie van svcLSC1890 is om vanaf volgend seizoen een voetbalschool te organiseren op de vrijdagmiddag. Daartoe willen we eerst een kennismaking doen:

GRATIS kennismakingstraining Regionale Voetbal Academie bij LSC 1890

Sneek – Zijn jouw kinderen gek van voetbal? Zouden zij het leuk vinden om eens vrijblijvend en kosteloos kennis te maken met de RVA? Dat kan! In het voorjaar zal er een kennismakingstraining georganiseerd worden in Sneek bij LSC 1890.

De kennismakingstraining zal plaatsvinden op vrijdag 3 maart van 16:00 – 17:00 uur.

Maximaal aantal plaatsen: 80

Wat doen wij bij de RVA?

De Regionale Voetbal Academie (RVA) organiseert een tienweekse cursus in het voor- en najaar voor alle spelers van zes tot dertien jaar in de regio. Bij de RVA willen wij spelers optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling als voetballer, door voor iedere speler een gepersonaliseerd programma te maken. Verder willen wij spelers leren om niet alleen te luisteren en te reproduceren, maar om vooral zelf actie te ondernemen, te doen en te ondervinden. Eigen keuzes maken en van je eigen fouten leren.

De coaches van de RVA hebben allemaal een interne opleiding gevolgd. Bijna al onze trainers hebben een opleiding aan de ALO en/of het CIOS gedaan en zijn in het bezit van de benodigde KNVB diploma’s. Onze coaches hebben een passie voor de bal en de missie om ieder kind te helpen om het meeste uit zichzelf te halen.

Zou je je kinderen graag willen aanmelden voor deze gratis kennismakingstraining? Opgeven kan via https://registratie.regionalevoetbalacademie.nl/kennismakingstraining.

Onze coaches staan op vrijdag 3 maart voor jullie klaar!

Email: info@regionalevoetbalacademie.nl

Telefoon: 06-34013951

  • Deel dit artikel