menu

Vacature trainer JO19-1

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Doorontwikkeling is niet alleen standaard voor onze spelers, maar is net zo goed van toepassing op onze trainers. Uitbreiding van onze talentvolle trainersstaf is dan ook een volgende stap in de verdere ontwikkeling van onze trainers en dus van onze jeugd.

Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar:

Trainer JO19-1 s.v.c. LSC 1890
De huidige positieve positie van onze JO19-1 en de potentie van het aanstormende talent die op divisieniveau mee kan doen, gecombineerd met de invulling van trainers op onze overige jeugdteams, noodzaakt ons om het bestaande trainersgilde uit te breiden. Wij zoeken dan ook voor het komende seizoen een enthousiaste, jonge edoch ervaren trainer (minimaal TC3) die de JO19-1 onder zijn hoede neemt. Een nauwe samenwerking met de verschillende afdelingen binnen de vereniging maar in het bijzonder de trainers van onze A en B selectie is een vereiste. Mocht e.e.a. in jouw profiel passen, stuur dan een mail naar Vacatures@lsc1890.nl

Wij beseffen terdege dat in deze bijzondere tijd het niet eenvoudig, of beter gezegd, niet wenselijk is om op korte termijn een persoonlijk gesprek met mogelijke kandidaten ten aanzien van deze mooie vacante positie binnen LSC1890 te realiseren. Maar via mail en telefoon gaan we toch voorsorteren op een periode, waarbij voetbal weer onderdeel mag worden van ons sportieve maar bovenal sociale leven.
Met sportieve groet,
Vacature JO19-1
  • Deel dit artikel