menu

Update gebruik kleedkamers

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Sloop en wederopbouw kleedruimten LSC 1890

Het gaat gebeuren! Volgende week start de sloop van de oude kleedruimten om plaats te maken voor een mooi nieuw complex met tien kleedkamers. Dit alles zal een doorlooptijd hebben van zes tot zeven maanden, waardoor we bijna het gehele seizoen gebruik moeten maken van tijdelijke kleedruimtes.

Voor de korte termijn betekent dit voor ons:

Hekken en toegang
Voordat de sloop begint zullen er hekken worden geplaatst om het gedeelte waar de sloop en bouw plaatsvinden. Dat betekent dat de fietsenstalling bij de ingang van het zwembad komt te vervallen. De ingang aan de zwembadzijde blijft wel toegankelijk.

Douchen
In de tijdelijke kleedruimten zijn een beperkt aantal douches aanwezig, maar de vraag is of deze op maandagavond al operationeel zijn. Verwacht wordt van niet en daarom moet er rekening worden gehouden dat er maandag en misschien ook wel dinsdag thuis gedoucht moet worden. Daarna bekijken we – gezien het aantal van drie groepen douches met in totaal tien douchekoppen – of alle groepen die trainen hier gebruik van kunnen maken.

Tijdens wedstrijden houden we de regel aan voor de jeugd: LSC jeugd thuis douchen. De gasten kunnen dan van de douches gebruik maken. Voor de senioren op zondag voorzien we vooralsnog geen capaciteitsprobleem.

Aangezien de sloop en bouw nu in een stroomversnelling komen houden we u bij elke wijziging via berichtgeving op de website op de hoogte.

  • Deel dit artikel