menu

Update Coronaregels vanaf 25-09-2021

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Update Corona

Vanaf zaterdag 25 september gaan er nieuwe Coronaregels gelden. Ook onze club heeft hier mee te maken. Na de vele aanpassingen van de afgelopen periode zijn wij ervan overtuigd dat we deze aanpassingen ook met z’n allen in goede banen gaan leiden.

Concreet

Daar ons restaurant valt onder de regeling voor horecagelegenheden, is het vanaf zaterdag 25 september verplicht een check te doen op de mensen die consumpties nuttigen en zit-/staplaatsen gebruiken binnen ons restaurant middels de welbekende QR-code.

Omdat dit veel extra inzet van vrijwilligers vraagt en grote twijfel bestaat over juiste handhaving hiervan, heeft het bestuur besloten een andere oplossing te kiezen. Concreet betekent dit dat in de kantine enkel eten en drinken afgehaald mag worden. Hierna dient een iedere de kantine direct weer te verlaten. Buiten het afhalen van eten en drinken mogen de toiletten in ons restaurant gewoon gebruikt worden. Het eten en drinken kan vervolgens genuttigd worden op de veranda of onder de tent waar geen controleplicht geldt. De tent is verplaatst naar het gedeelte tussen ons restaurant en de noodvoorzieningen. Zo kan iedereen beschut van zijn of haar hapje/drankje genieten.

Overige regels zijn op ons sportcomplex niet veranderd. Een overzicht van deze regels kunt u vinden op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport.

Wederom hopen wij op begrip van onze leden. Andere ideeën over de invulling van deze nieuwe maatregelen zijn uiteraard welkom.

  • Deel dit artikel