menu

Update bestuursvergadering

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Beste leden,

Afgelopen maandag heeft het Hoofd Bestuur de laatste vergadering van het voetbalseizoen 2020/2021 gehouden. Hieronder volgt een kleine update van de lopende zaken. Mocht u meer details willen dan zijn de notulen op te vragen bij onze Secretaris (Steven vd Zee, secretaris@lsc1890.nl).

Nieuwbouw
De sloopwerkzaamheden zijn met 1 á 2 weken uitgesteld omdat er een ”bypass” gecreëerd moet worden voor de waterleiding richting de tribune/het restaurant. Dit heeft tot zover geen invloed op de geplande opleveringsperiode (eind april 2022).

LSC 1890 mag tijdens de werkzaamheden gebruik maken van de gymzaal van de duikvereniging. Hiernaast wordt de mogelijkheid onderzocht om ook gebruik te gaan maken van de kleedruimtes van Opti Sport en eventueel de Sneeker Jachthaven.

Update Voetbalzaken
Afgelopen weekend heeft ons welbekende Classics toernooi plaatsgevonden. Het was wederom een zeer geslaagd toernooi. Bij deze wil het Hoofd Bestuur de organisatie van harte bedanken met de geleverde prestatie!

Gerrit Boorsma heeft aangeven na 6 jaren te willen stoppen als grensrecht van de A-selectie. Wij zijn nog opzoek naar verdere invulling hiervan. Mocht u ideeën hebben of geïnteresseerd zijn in deze vacature dan kunt u contact opnemen met de Secretaris.

Wij zijn verheugd te melden dat LSC 1890 komend voetbalseizoen 8 seniorenelftallen telt. Dit brengt de nodige uitdagingen qua ruimte met zich mee maar wij zijn ervan overtuigd dat dit helemaal goed gaat komen.

Update Communicatie
Op de website is een nieuwe pagina ingericht voor het aan-/ en afmelden alsmede het doorgeven van mutaties. Wij willen eenieder vragen enkel de website hiervoor te gebruiken voor een juiste afhandeling hiervan.

Tot slot zijn wij na een bewogen jaar blij dat alle teams het seizoen voetballend hebben kunnen afsluiten. Op naar een gezellig en sportief nieuw voetbalseizoen.

Sportieve groet,

 

Hoofd Bestuur LSC 1890

 

  • Deel dit artikel