menu

Update 7/4: jeugd sponsoractie Poiesz

Bestuursmededeling Geplaatst door

Update 7-4:
Dit is de laatste week om nog sponsormunten te sparen en wij staan op dit moment 2e achter Jong Advendo. Poiesz heeft voor deze laaste week nog een aantal lekkere producten in de aanbiedingen waar ook extra munten voor te scoren zijn. https://www.poiesz-supermarkten.nl/reclamefolder

Update 27-3:
Nog een aantal weken te gaan dreigen we de slag te verliezen van Jong Advendo 17573 en LSC1890 14933 met daarna de volleyballers. Dit mbt het filiaal Noorderhoek Alleen het filiaal Duinterpen met SWZ 17740 punten hebben we ook een grote concurrent. Voor de rest lijkt het doordat verenigingen geen “eigen week” hebben er geen hele grote verschillen meer zijn. DUS NOG EVEN FLINK SPAREN…

Update 3-3:

We zijn nu ruim 2 weken onderweg en we voeren een nek aan nek race met Jong Advendo. Wij op plek 1 met 5673 punten en 2 Advendo met 5662 punten.de rest volgt nu al op gepaste afstand. Laten we die 1e plaats behouden en lever je munten in bij Poiesz Noorderhoek. Dank alvast. ps je kunt de munten ook op de club inleveren in de wedstrijdkamer staat een glazen pot.

  

LSC1890 wil mensen in beweging brengen voor de Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje LSC1890 staat dit jaar: nieuwe voetballen voor de jeugdafdeling.


De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van LSC1890 bij de Poiesz supermarkt in Sneek | Poiesz Jancko Douwamastraat | Noorderhoek helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van LSC1890, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van LSC1890 is te vinden bij de Poiesz supermarkt aan de Jancko Douwamastraat in Sneek. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 15 februari t/m 11 april 2021 bij Poiesz supermarkten.

 

  • Deel dit artikel