menu

Kledingpakket en materiaal voor jeugd

Bestuursmededeling Geplaatst door

 

Update 18/9/2017

Alle kleding aan spelers is verstrekt en materialen aan coaches/ leiders uitgereikt.

Mocht een speler toch geen kleding hebben of nog moeten ruilen dan gaarne een mail naar gerrit.lsc1890@ziggo.nl. Materialen gaan via Robbie en Hidde en die zijn altijd nabij.

 

VERDER BELANGRIJK

Met ingang van het nieuwe seizoen krijgen álle pupillen- en juniorenleden (muv lytse spilers) een kledingpakket van 123 Inkt in bruikleen en spelen alle jeugdteams in dezelfde tenues. Dat ziet er super professioneel uit, het past bij de uitstraling en ambitie die we als club hebben en de nieuwe kleding is prachtig!

Het kledingpakket bestaat uit een sporttas, een presentatiepak, een voetbalbroekje en voetbalsokken. ( Elk team krijgt een teamtas ter beschikking met daarin de wedstrijdshirts). Het vertegenwoordigt een waarde van ruim € 100,– en wordt daarom uitgereikt aan één van de ouders of wettelijke vertegenwoordigers van spelers die onder de 18 jaar zijn. Ben je 18 jaar of ouder neem dan je ID-bewijs mee dan mag je je eigen kledingpakket ophalen.

Er wordt bij de uitgifte getekend voor ontvangst. De Bruikleenovereenkomst geldt voor een periode van 3 jaar. De bruikleenovereenkomst en alle info komt ook op de site van LSC te staan dus hou die in de gaten! Vul de Bruikleenovereenkomst alvast in en neem hem mee.

 

 

 

 

 

 

  • Deel dit artikel