menu

Uitbreiding jeugdcommissie gezocht!

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Wekelijks beoefenen 450 jongens en meisjes met veel plezier en enthousiasme hun hobby bij LSC. Om de jeugd dit plezier te kunnen geven betekent dat dit niet kan zonder vrijwilligers die dit met elkaar organiseren. Gelukkig hebben we bij LSC veel mensen rondlopen die de club een warm hart toedragen. Van leiders, coördinatoren tot schoonmakers, kantinevrijwilligers, dag leiders en trainers. Om te zorgen dat de jeugd haar wedstrijden kan spelen op de zaterdag is de jeugdcommissie verantwoordelijk voor de uitvoering en de aansturing hiervan. Daarnaast werkt de jeugdcommissie nauw samen met de Hoofd Jeugdopleiding (Daan Daniels) die verantwoordelijk is voor het voetbaltechnische deel, zoals de aansturing van de trainers en zorgen dat de jeugd leert voetballen volgens ons voetbaltechnisch beleidsplan.

De jeugdcommissie is opzoek naar uitbreiding. Onze wedstrijdsecretaris jeugd Kim Kampman en de voorzitter van jeugdcommissie Arnold Boersma zijn beide bezig met het laatste seizoen. We zouden graag gedurende de rest van het seizoen de kennis en jarenlange ervaring van Kim en Arnold overdragen aan de nieuwe leden van de jeugdcommissie. Dit betekent dat er 4 vacatures zijn:

 

Idealiter bestaat de jeugdcommissie uit 4 leden, waarbij de taken en verantwoordelijkheden verdeeld kunnen worden. In hoofdlijn bestaan de taken uit:

Daarnaast heb je natuurlijk als jeugdcommissie de vrijheid voor nieuwe initiatieven en de invulling hiervan. Als we blijven doen wat we altijd deden dan blijft alles zoals het is. Het leuke van nieuwe leden in de jeugdcommissie is dat dit zorgt voor nieuwe energie en dynamiek. Als voetbalvereniging moet je altijd blijven nadenken over de aansluiting van de behoefte van jeugdleden. Wat willen we en kunnen we als club blijven bieden, met als doel dat iedereen met veel plezier en enthousiaste hun hobby kan blijven uitoefenen! De (nieuwe) jeugdcommissie heeft hier een belangrijke rol in. Lijkt je het leuk om hier een rol in te spelen? Neem dan contact op (bel of app) met Arnold Boersma of Kim Kampman. Dan gaan we graag met je in gesprek.

Namens de jeugdcommissie,

Arnold Boersma (06-31905870) en Kim Kampman (06-83809000)

  • Deel dit artikel