menu

Trots!!!!

Bestuursmededeling Geplaatst door

Zaterdag 14 april 2018,

Op het programma stonden vandaag 20 thuiswedstrijden en uiteraard de fesitiviteiten rond onze Lytse Spilers, wist u dat om klokslag 08.45 uur nog steeds het nationale volkslied ten gehore wordt gebracht.

Welke organisatie vergt dit eigenlijk wel allemaal niet?  Van te voren dient het speelschema in elkaar gezet te worden en met de verschillende vormen 6 tegen 6, 7 tegen 7, 11 tegen 11 en de lytse spylers op 3 velden nog een hele tour.. Vervolgens het koppelen van de scheidsrechters aan de wedstrijden. Seniorenteams die elke keer trouw leveren, de jeugdspelers die elke keer op komen draven maar tegenwoordig ook de begeleiders bij JO8 en JO9 die opkomen.

Maar niet te vergeten de velden die alweer waren gemaaid, het hoofdveld was gerold. De lijnen die perfect getrokken waren naast het traditioneel wit nu ook de blauwe lijnen. Het terrein wat de hele week netjes wordt gehouden, de goals van klein tot groot die op vaste plekken staan zodat ze op de zaterdag zo gebruikt kunnen worden. Had u de nieuwe goals van de lytse spylers al eens gezien, nieuwe afmetingen voorgeschreven door de KNVB, waardoor er nog meer doelpunten worden gemaakt. Alle trainers die in de weer zijn om de spelers op de zaterdag fit en vitaal aan de start laten verschijnen. Het restaurant welk  personeel weer dienst had en niet te vergeten de limonade schenkers voor de jeugd die alweer ingepland waren.

En dan de zaterdag rond 07.30 uur gingen de nieuwe vlaggen van ons svcLSC1890 alweer in top, een licht briesjes zorgde ervoor dat het goed zichtbaar was dat er wat ging gebeuren op ons terrein. Alle kleedkamers werden geopend, scorebord aan, wedstrijdkamer in stelling, restaurant werd geopend, reserveshirts werden klaar gelegd (er zijn wel hee veel tegenstanders in blauw-wit), t’Rak werd geopend zodat we twee extra kleedkamers hadden, de limonade werd al ingeschonken en de eerste spelers met ouders en coaches / trainers en scheidsrechters kwamen het terrein oplopen. Om 08.45 werd gestart met 8 ! wedstrijden. 3 bij de lytse, 2 van 6×6 , 2 van 7 x7 en op het hoofdveld 11×11. Vervolgens liep het de hele dag door.  Goals werden van het veld gehaald en er kwamen anderen voor in de plaats, limonade treetjes werden van de kleedkamers werden naar box7 gebracht en weer gevuld, t Rak werd keurig achtergelaten, cornervlaggen werden weer opgeruimd, netten weer omhoog, scorebord uit en vlaggen weer naar beneden en ondertussen hadden ruim 200 spelers zich heerlijk uitgeleefd op de velden met wisselende successen maar  met heel veel plezier.Blijf u allen inzetten, zodat we dit voor onze jeugd kunnen realiseren. We mogen trots zijn …………..

 

 

  • Deel dit artikel