menu

Trainersnieuws A-Selectie

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

In goed overleg met Erik van der Meulen, trainer van onze A-selectie, delen wij mee dat aan het eind van dit seizoen een einde komt aan een driejarige samenwerking.

Erik was de afgelopen jaren niet alleen verantwoordelijk voor de training van ons vlaggenschip, maar met direct betrokkenen binnen de vereniging heeft hij ook de versnelde doorstroom van onze talenten binnen de JO19& JO17 naar de A-selectie in praktijk gebracht. Dit laatste heeft er mede toe geleid dat op dit moment LSC een brede, jonge en getalenteerde A-B selectie heeft.

Het Bestuur spreekt via deze weg hiervoor nogmaals haar grote waardering uit aan Erik, die in uitdagende tijden, soms zijn eigen ambities op de achtergrond heeft moeten plaatsen ten gunste van het beleid van onze vereniging.

Ondanks de ‘valse start’ van dit seizoen zijn wij er van overtuigd dat onze A-selectie nog de stappen gaat maken die recht doet aan de inspanningen die spelers, begeleiders en in het bijzonder onze trainer Erik van der Meulen wekelijks verrichten.

De komende periode zal het bestuur op zoek gaan naar een nieuwe trainer voor onze A-selectie en via de website zullen wij iedereen vanzelfsprekend op de hoogte houden.

  • Deel dit artikel