menu

Top slottoernooi

Bestuursmededeling Geplaatst door

Zaterdag 28 mei 2016 stond in het teken van het slottoernooi voor alle spelende leden. Na vorig jaar wederom georganiseerd en nu al bijna niet meer weg te denken. De halve finale en finale voor E-jeugd penaltybokaal werd georganiseerd (finalisten op dit moment bij schrijver niet bekend) , de kampioenen werden gehuldigd C2/ D6/ Md1/ E6 en F 5, er werd per leeftijdscategorie een speler van de dag gekozen, nadat scouts langs de velden de verrichtingen bekeken.

Uitslag speler van de dag:  Lytse spilers Jurre Lepstra, F Kevin Smit, E Thomas Schouten, D Jay Meyer, Meiden Isabel Bosma, C Jens Knoop, B Camiel Gerritsen.

Maar de onderlinge partijtjes op de velden voerden de boventoon. Wat een energie, van hoog tot laag werd er gestreden. Zelfs bij de mix A-jeugd/ Dames/ Senioren werd er doorgespeeld tot een echte halve finale en finale.

De organisatie bedankt een ieder die zijn bijdrage heeft geleverd om deze dag tot een succes te maken; scouts/ wedstrijdkamer/ wedstrijdbriefjes ophalers/ scheidsrechters/ restaurant medewerkers/ limonade schenkers/ schoonmakers van de kleedkamers/coaches/ aanvoerders/ keepers/ mensen  die spontaan hun hulp aanboden, wat een actieve verenigingsleden dit maakt svcLSC1890 de vereniging to be. Een kleine smet op het geheel was de blessure van Mark Taekema hij moest met een knie “op slot” met ambulance naar het ziekenhuis. Gelukkig viel het mee maar hij moet zeker enige tijd rust houden. Dank aan de helpers die gelijk paraat stonden om hem te ondersteunen.

Een hele fijne zomer toegewenst en wij wensen de organisatie van het classic toernooi aankomend weekend de zelfde weersomstandigheden toe en dat alle leden net zoveel lege statiegeldflessen willen meenemen. Menig boodschappentas werd vol afgeleverd. Hulde….

Stefan Lemke/ Daan Daniels/ Frank Eggens

Hier wat sfeerbeelden.

slot6slot4slot3slot2 slot1

unnamed

c2

  • Deel dit artikel