menu

Toernooi winnaar MO17-1, JO19-1 verliest!

Bestuursmededeling Geplaatst door

Het is de tijd van de toernooien en de berichten stromen al binnen:

Voetbaltoernooi 1 juni Steenwijk, Met 4 x winst en 2x een gelijkspel is mo-17 met de eerste prijs naar huis gegaan! Een hele mooie afsluiter van het seizoen.
Op de foto vlnr zittend: Emma Veuger, Annemiek de Jong, Sam Nooitgedagt, Lisa Haitsma, Nynke vd Velde, Staand: coach Peter Haitsma, Lisa vd Zee, Eva vd Zee, Sanne Minks, Renske Boomsma, Ilse vd Veen en Anne Veuger

Iedereen zal vast de aanloop gevolgd hebben tot het bereiken van de finale beker van de JO19-1, Veendam had protest aangetekend tegen de strafschoppenreeks die LSC gewonnen had, LSC ging daar weer tegen in bezwaar en won. Vervolgens was de dag aangebroken op het prachtige complex van de gastheer JVZ Zuidwolde. Alle finales van Noord-Nederland werden op die dag daar gehouden. GVAV Rapiditas was de tegenstander. Op de homepage bij tweets het hele verslag. Van een wedstrijd. 1e helft was LSC oppermachtig en gig met 2-0 de rust in, hoewel GVAV wel kansen kreeg. De 2e helft was andersom GVAV gaf druk en halverwege de 2e helft was het 2-2. Wat mogelijk iedereen vreesde gebeurde, niet een herhaling van een strafschoppenserie, maar ver in blessure tijd de 3-2 voor GVAV. Jammer jammer maar met opgeheven hoofd en niemand had deze middag willen wissen. De jongens verlieten met een herinneringsmedaille het podium, daarna was er vanuit ouders en spelers aandacht voor Kim, Perry en Frank die de hele procedure met KNVB hadden aangevlogen, dit werd zeer gewaardeerd. Dit maakt het verenigingen binnen onze mooie club uniek!.

  • Deel dit artikel