menu

Contract met Textielstra.nl – Craft

Bestuursmededeling Geplaatst door

Textielstra.nl, Craft en LSC 1890 zijn afgelopen vrijdag met de ondertekening van de contracten een overeenkomst aangegaan voor de komende zes (!) seizoenen.

Door deze samenwerking zullen alle huidige leden van LSC 1890 en iedereen die de komende zes jaar lid wordt van LSC 1890 gratis een wedstrijdtenue (kousen, broek en shirt) en bijbehorende voetbaltas ontvangen. Voor de jeugdleden is het pakket uitgebreid met een presentatiejack, maar vanwege lopende contractuele sponsorverplichtingen zal onze jeugd, in tegenstelling tot onze seniorenafdeling (inclusief dames en 7-tegen-7 teams), vanaf het volgende seizoen ‘in het nieuw’ worden gestoken.

De door het Bestuur en betrokken commissies gedefinieerde uitgangspunten, waaronder de uniforme uitstraling van zowel jeugd- als seniorenleden van LSC 1890 en de terugkeer naar meer klassiekere wedstrijdtenues zonder prominente sponsoruitingen, zijn door textielstra.nl en Craft volledig ingevuld. Neem daarnaast de financiële investering waaraan textielstra.nl en Craft zich de komende jaren hebben gecommitteerd en het is duidelijk dat wij heel erg trots zijn op deze langdurige samenwerking.

Tezamen met textielstra.nl en Craft is ook een ruim assortiment aan trainings-, presentatie- en vrijetijdskleding geselecteerd, wat voor alle leden binnenkort beschikbaar komt. De verkoop hiervan is bij de seniorenafdeling reeds succesvol begonnen, hetgeen past in het zogenaamde businessmodel dat we met alle partijen zijn overeengekomen. Van ieder artikel dat door leden wordt aangeschaft ontvangt onze vereniging een percentage van de verkoopprijs.

Dit weekend hebben onze A-en B-selectie de primeur om zich in het nieuwe tenue te presenteren. Aansluitend zullen de komende weken de overige seniorenteams inclusief de dames en 7-tegen-7 teams hun pakket ontvangen. Vanaf het seizoen 2020-2021 zullen dan ook alle jeugdleden in de ‘vernieuwde” klassieke kleding s.v.c. LSC 1890 vertegenwoordigen.

Het Bestuur wil via deze weg nogmaals haar grote dank uitspreken aan Harry Diekstra (textielstra.nl) en Pascal Frederiks (Craft), die deze hernieuwde samenwerking mogelijk hebben gemaakt.

  • Deel dit artikel