menu

svcLSC1890 is trots op zonen Bruinsma

Bestuursmededeling Geplaatst door

Hoe uniek kunnen jongens uit een familie zijn?

Wonend aan de Leeuwarderweg was de gang naar het svcLSC1890 terrein snel gemaakt. Al gauw bleek dat de drie broers, uit een gezin van vier kinderen ze hebben nog een oudere zus, bovengemiddeld talent hadden voor het voetbalspelletje. De scouts lagen dan ook op de loer. Ze gingen naar de voetbalscholen en volgden trainingsstage bij de BVO. De twee oudsten maken  definitief de overstap naar een BVO en de jongste blijft nog bij LSC maar vervolgd de voetbalschool. Trots zijn we als LSC dat ze jaren met plezier bij ons hebben mogen voetballen en  nu de overstap maken. We wensen de ouders en jongens alle goeds toe en hopen dat ze terugkeren mochten ze  onverhoopt toch niet slagen en binnen het gezin zal er vast volop discussie zijn wie nu beter is Cambuur of Heerenveen…… (op de foto links Yme, midden Kobus en rechts Minne voor de hoofdingang)

Yme Bruinsma van JO13-1
Na dit jaar een trainingsstage bij Cambuur te hebben gelopen, heeft Yme nu een contract ondertekend bij Cambuur. Komend seizoen zal hij dan ook voetballen bij Cambuur JO14.

Kobus Bruinsma van JO11-1
Na drie jaar bij de Voetbalschool van sc Heerenveen te hebben gevoetbald gaat hij komend seizoen de overstap maken naar sc Heerenveen JO11.

Minne Bruinsma van JO8-1
Minne blijft komend seizoen bij LSC voetballen en zal tevens net als afgelopen jaar trainen bij de Voetbalschool van Cambuur.

 

De laatste tijd doen we het toch al goed als jeugdopleiding, vanuit LSC zijn Hugo Potma en Gillermo Bethlehem afgelopen jaar overgestapt naar Cambuur en gaat Mounir Loolofs dit jaar ook de overstap maken naar Cambuur.

 

 

 

 

  • Deel dit artikel