menu

Sportief succes Tonder

Bestuursmededeling Geplaatst door

Beste lezers,

Afgelopen weekend zijn de JO17-1 en JO15-1 naar het internationaal toernooi in Tonder, Denemarken geweest. Maanden lange voorbereiding leidde tot vertrek op vrijdag 15 april met 2 bussen, ook Balk en NOK, gingen met enkele teams die kant op.  Waarna drie nachten geslapen zou worden in een klaslokaal, elk team kreeg een lokaal toegewezen, en er zou op zaterdag en zondag gespeeld worden. Het schoolgebouw lag aan de rand van het sportterrein. Verder was een zwembad ter beschikking, kon gespeeld worden in de zaal en was het centrum nabij voor een fijne wandeling.

Het toernooi verliep voor beide teams bijzonder succesvol. JO15-1 wist alle wedstrijden tot aan de finale te winnen met kleine en grote verschillen. JO17-1 had het iets lastiger en helaas op doelsaldo streden zijn voor plek drie en vier.

In de finale kwam JO15-1 snel op achterstand echter kwam bijzonder knap terug tot 1-1. Penalty’s gaven de doorslag. Lsc mistte een en hun schoten er alles in. Een verdiende 2e plaats. JO17-1 won overtuigend me 2-0 en werd 3e.

Hierbij enkele sfeerbeelden:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Deel dit artikel