menu

Sportpark LSC 1890 gesloten buiten trainingen en wedstrijden om

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Dag allen verbonden aan onze club,

De laatste tijd zien we ons helaas geconfronteerd met lieden die onbevoegd op ons terrein aanwezig zijn en rondhangen; rotzooi achterlaten en vernielingen plegen aan o.a. de doelen, hekken en de tribune.

Tijdens openingstijden

Tijdens openingstijden: Als er wedstrijden worden gespeeld of LSC-trainers training aan het geven zijn, dan kunnen de overige leden in de pannakooi en/of het oefenveldje voetballen (Leeuwarderweg). Eventueel in overleg met de trainer op het hoofdveld, mits de training niet wordt belemmerd. Als de training/wedstrijd voorbij is, betekent het dat het sportpark wordt afgesloten en dat de leden wordt verzocht het terrein te verlaten.

Gesloten terrein

Ons terrein is met hekken omringd en zijn voorzien van bordjes verboden toegang. Dus voor niemand is het terrein dan te betreden. We hebben onze buren al gevraagd alert te zijn. Verder wordt niet geschroomd de handhaving te bellen.

Sociale controle

We doen een dringend verzoek op de sociale controle, met zijn allen zijn we sterk, spreek lieden aan die zich onbevoegd op het terrein bevinden, rondhangen bij de boxen, voetballen op de grasvelden etc.

Dank

Hoofdbestuur/jeugdcommissie

 

 

 

 

 

  • Deel dit artikel