menu

Sneker voetbalcafé in Fries Scheepvaart Museum

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur
Sneker voetbalcafé in Fries Scheepvaart Museum
Het Fries Scheepvaart Museum aan het Kleinzand staat in de maand juni bol van sport. Donderdagavond 15 juni is er het Sneker voetbalcafé. Publiek is van harte welkom.
In het voetbalcafé ontvangt presentator Peter van der Meeren de onverslijtbare nestor van het Sneker trainersgilde, Loet Boot. Hij kan ook smakelijk vertellen over het in 1970 behaalde landskampioenschap (foto).
Tevens schuiven aan ‘onze’ Henk Douwsma, Jan Broersma en Gerard van Leeuwen. Henk is zoals bekend afzwaaiend voorzitter van het succesvolle LSC1890, met een scherpe mening over de huidige ontwikkelingen binnen het amateurvoetbal. Jan vertelt over hoe het is om als preses van Black Boys het eeuwfeest te bereiken met een club die liefst 17 nationaliteiten onderdak biedt. Gerard is ONS’er met een uitgesproken kijk op het Sneker voetbal.
Bestel tickets voor het voetbalcafé bij het Fries Scheepvaart Museum:
http://tickets.friesscheepvaartmuseum.nl/evenement/#/tickets/entrance?event=230615S1
Wees er snel bij want vol is vol! Toegang: 5 euro per persoon.
Op donderdag 22 juni wordt wederom de Sneker pubquiz gehouden, met dit keer veel vragen over de stadse sport. Vele kampioenen hebben inmiddels hun medewerking toegezegd. Men kan zich opgeven per team (maximaal 5 personen) of individueel. Er zullen door presentratrice Nynke de Jong meer dan 75 vragen op de deelnemers worden afgevuurd. Er kunnen maximaal 75 personen meedoen. Opgave eveneens via de webste van het museum.
  • Deel dit artikel