menu

Projectgroep van start: inzamelingsactie voor 2e kunstgrasveld en boxen

Bestuursmededeling Geplaatst door

Dag allen,

Meerdere berichten zijn al op de site verschenen over het project: inzamelingsactie voor 2e kunstgrasveld en boxen. Er zijn al mooie initiatieven geweest, verkoop tompoucen, feest in club 1841, doorlopende actie met inzamelen flessen (de sponsoring van Zijda Yachting daarvan), donaties die we tegemoet hebben kunnen zien via de site en via de spaarpotten in het restaurant. Achter de schermen zijn vele gesprekken over meerdere initiatieven en opzet. Om alles mbt inzameling gestructureerder, transparanter te laten verlopen en frequent te communiceren  is er een projectgroep van start gegaan.

Projectgroep: voorzitter: Rene Zijlstra, secretaris Frank Eggens, penningmeester Johan Boomsma, projecten coordinator Perry Dizij, communicatie Bart en Jan Ligthart.

Daarnaast is er nog een breed overleg met Dick Brouwer, Cees Volgelvanger, Arjen Velds, Henk Douwsma, Gerrit Boorsma, Arnold Boersma, JP van Oosten, Carlo Serra, Eelco Meijer. Dit om zo breed mogelijk iedereen mee te nemen.

Heb je zelf een goed idee voor het inzamelen van geld of wijze van communicatie? Neem dan contact op met de secretaris inzamelingsactie: frank.eggens@gmail.com.

We hebben iedereen in de club en daarbuiten nodig om dit tot een succes te maken en zullen dan ook zeker een beroep op je doen in welke vorm dan ook. We verwachten jullie volledige steun in de verbetering van onze unieke accommodatie.

ps. doneren kan via de website van LSC 1890. Ga naar www.lsc1890.nl/donatie of naar de homepage en klik de button aan en kies welk bedrag u kunt missen. Dank alvast voor je bijdrage.

 

 

 

 

  • Deel dit artikel