menu

Sponsoractie Poiesz nog een week!!!!

Bestuursmededeling Geplaatst door

 

Beste leden,

Nog een week en dat zit de actie er alweer op en zijn we benieuwd welk bedrag we kunnen bijschrijven voor de jeugd. Dus nog even sparen

 

Eerder bericht:

LSC doet ook dit jaar mee met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. De actie is van 12 februari t/m 8 april 2018.

Het uitgekeerde sponsorgeld komt ten goede aan onze jeugdafdeling. Hoe meer sponsormunten in de koker van LSC worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie aan LSC wordt uitgekeerd. Daarom moedigen wij jullie aan om de komende weken boodschappen te doen bij Poiesz Supermarkten. Denk bijvoorbeeld ook aan de speciale aanbiedingen waarbij extra munten gegeven worden. Vertel het ook aan je familie, vrienden en buren, zodat zij mee kunnen sparen voor LSC. Wij hopen met z’n allen een geweldige ‘winst voor onze club’ te behalen.

De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van LSC is alleen te vinden bij de Poiesz Supermarkt Noordenhoek (Janck Douwmastaat 29) in Sneek. Bij alle Poiesz Supermarkten krijg je sponsormunten. Deze kun je opsparen en in de koker bij de Poiesz Supermarkt Noorderhoek doen tot uiterlijk 8 april a.s. of je neemt ze mee naar LSC waar je de munten tot uiterlijk 7 april a.s. in de KANTINE kunt afgeven. Er wordt voor gezorgd dat ze in de koker van LSC terechtkomen. Op zaterdag 17 februari a.s. (in de openingsweek) staan we vanuit LSC van 10.00 tot 14.00 uur iets lekkers van de bakkerij afdeling te verkopen, dus komt allen en verwen jezelf en sponsor LSC!

LSC kan ook nog 500 extra sponsormunten verdienen. Breng je stem uit op LSC via de Facebookpagina van Poiesz Supermarkten B.V. Stemmen kan vanaf 12 februari 2018. Via de website van LSC houden we jullie op de hoogte van het laatste nieuws van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie.

 

 

 

 

 

  • Deel dit artikel