menu

Poiesz Jeugdsponsor Actie 2022

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Poiesz Jeugdsponsor Actie 2022

Dit jaar organiseert Poiesz Supermarkt voor de 17e keer de jeugd sponsor actie. Vorig jaar hebben wij met LSC 1890 een bedrag van € 1.140 opgehaald. Gaan wij dit bedrag dit jaar evenaren of overtreffen? Net als voorgaande jaren kunnen de gespaarde punten worden ingeleverd op het sportpark ( in de kantine staat een speciale pot) of in de Poiesz vestiging in de Noorderhoek aan de Jancko Douwamastraat 29, 8602 BK Sneek.

Aankomende maandag (14 februari) start de actie. Laten wij er ook dit jaar met z’n allen weer een succesvolle actie van maken.

VEELGESTELDE VRAGEN JEUGD SPONSOR ACTIE

Kan ik Jeugd Sponsor Munten die ik nog heb liggen van vorig jaar inleveren?
Het is niet mogelijk om jeugdsponsormunten van voorgaande edities van de actie in te leveren. Op deze manier houden we de actie zo eerlijk mogelijk, er wordt alleen gekeken naar het aantal Jeugd Sponsor Munten dat een vereniging dit jaar met hun deelname binnenhaalt.

Kan ik in elke Poiesz supermarkt mijn vereniging steunen door munten in te leveren?
Je kunt alleen munten in de koker doen van jouw favoriete vereniging in de Poiesz supermarkt waar jouw vereniging meedoet.

Hoe werkt het inleveren van de Jeugd Sponsor Munten?
In elke Poiesz supermarkt staat een display met kokers. De kokers zijn gekoppeld aan de maximaal 8 deelnemende clubs of verenigingen per Poiesz supermarkt. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten er in een koker terechtkomen, des te hoger wordt het te ontvangen sponsorbedrag voor de club of vereniging. Spaar dit jaar de Jeugd Sponsor Munten niet thuis of bij de club op, maar stop ze direct na ontvangst bij de kassa in een koker. Dit als voorzorgsmaatregel vanwege de huidige situatie.

Wanneer is het Jeugd Sponsor Gala?
Het Jeugd Sponsor Gala gaat dit jaar helaas niet door vanwege de coronamaatregelen.

Hoe lang duurt de Jeugd Sponsor Actie?
Ook deze 16e Jeugd Sponsor Actie duurt 8 weken. Om precies te zijn: van maandag 14 februari en tot en met zaterdag 10 april 2022 (of zondag 11 april 2022 voor elke Poiesz supermarkt die op zondag geopend is).

Hoeveel sponsormunten ontvang je bij de boodschappen?

  • Deel dit artikel