menu

PANNA Sterrenteam

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Wil jij een te gekke voetbaldag beleven en een nog betere voetballer worden plus kans maken op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams?

Schrijf je dan hier in voor de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij LSC 1890!

In de zomervakantie op dinsdag 23 augustus kunnen jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar meedoen aan de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij LSC 1890.
Tijdens deze voetbaldag is iedereen welkom en staat plezier centraal!

Voetballen met heel veel extra’s

Bij deelname ontvang je een compleet voetbaltenue én een goodiebag bomvol toffe cadeaus, waaronder PANNA! Magazines en een voetbalagenda!

Talentenjacht
Aan het einde van deze voetbaldag worden een aantal jongens & meisjes van verschillende leeftijdscategorieën uitgenodigd om naar de finaledag te komen. Tijdens deze finaledag krijgen alle geselecteerde voetballers van voetbaldagen uit het hele land de kans om zich in het PANNA! Sterrenteam te voetballen!

Als echte ster word je gevolgd door PANNA! Magazine. Onder begeleiding van (ex-)profs doe je mee aan verschillende activiteiten en bereid jij je voor op het spelen van een internationaal toernooi!

Deelname aan een PANNA! Sterrenteam voetbaldag kost € 34,95. Bij het inschrijven van minimaal 8 deelnemers kost dit € 32,- per deelnemer. Mocht je uiteindelijk worden uitgenodigd voor het vervolgtraject, dan zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden.

Locatie: Sportpark LSC 1890
Tijdstip: 10.00 uur – 13.00 uur

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar www.panna-sterrenteam.nl

 

Met sportieve groet,

  • Deel dit artikel