menu

Overzicht standen 1e teams

Bestuursmededeling Geplaatst door

Na dit weekend zijn de 1e teams nagenoeg uitgespeeld en de balans kan weer worden opgemaakt

1e zal wederom de nacompetitie ingaan om alsnog een plek in de 1e klasse te verzekeren. Met het huidige spelerspotentieel moet dat zeker tot de mogelijkheden behoren waarbij de ambitie van LSC, stabiele 1e klasse als uitdaging mag gelden.

A1 nadat ze vorig  jaar gedegradeerd waren uit de divisie hadden ze het dit jaar behoorlijk zwaar. Uiteindelijk wisten ze op de laatste speeldagen toch een plek in de hoofdklasse zeker te stellen. Volgend jaar weer voor het kampioenschap…

B1 had en heeft het behoorlijk zwaar in de 4e divisie. Gelukkig wisten zij een plek in de nacompetitie zeker te stellen voor behoud in deze klasse. Waarbij ze vol aan de bak zullen moeten….

C1 heeft het meer dan keurig gedaan door 3e te worden in de 3e divisie alleen cambuur en flevo boys eindigden boven hun waarbij ze flevo boys uit met 1-0 versloegen en thuis lang op 3-1 voorspring stonden maar toch de 3-3 moesten accepteren.

D1 voor het eerst in de 3e divisie waren wisselvallig. Goede en minder goede wedstrijden waarbij uiteindelijk een stabiele middenmoter.

E1 nog drie wedstrijden te gaan maar nu al te zeggen dat ze in de hoofdklasse (hoogste klasse voor E) ze middenmoter zullen zijn en dat is gewoon keurig te noemen.

F1 heeft het heel zwaar in de voorjaarscompetitie van de hoofdklasse en staan op dit moment laaste met nog drie wedstrijden te gaan.

  • Deel dit artikel