menu

Opzeggen- nieuwe indelingen jeugd

Bestuursmededeling Geplaatst door

Thans wordt druk gewerkt aan de indelingen van de jeugdteams voor volgend seizoen. We merken dat leden helaas ook opzeggen.

Om de indelingen zo soepel mogelijk te laten verlopen het verzoek om zsm kenbaar te maken als je wilt stoppen op onderstaande wijze.

Tevens hebben we voor de volledigheid de procedure teamindeling  toegevoegd.

Groet , dagelijks bestuur jeugdcommissie

Opzegging

Procedure teamindeling LSC1890

De volgende procedure wordt door LSC 1890 gehanteerd ten aanzien van teamindeling.

  1. Twee maal per jaar (december en mei) komen trainers/coaches van de teams en coördinatoren onder leiding van opleidingsverantwoordelijke bij elkaar. Tijdens deze vergaderingen wordt de ontwikkeling van zowel selectie- en als basisteamspelers besproken.
  2. In de ‘winterstop’ wordt de teamindeling voor de tweede seizoenshelft besproken en waar nodig en mogelijk ‘herplaatsingen’ vastgelegd.
  3. In maart wordt door de opleidingsverantwoordelijken en selectietrainers de concept-selectie gemaakt. Deze wordt aangeleverd aan de coördinatoren.
  4. In de april vergaderingen wordt de complete concept-teamindeling gemaakt door de coördinatoren na input van OV, trainers, coaches. Vervolgens wordt het in mei op details aangescherpt.
  5. Het concept-teamindeling wordt gedeeld met het dagelijks bestuur jeugd.
  6. De voorlopige teamindeling wordt voor 1 juni op de website bekend gemaakt als ‘Voorlopige Selectie- en Basisteamindeling”.
  7. Tijdens een georganiseerd inloop uur kan over de indeling gesproken worden.
  8. Bij aanvang van het nieuw seizoen wordt de voorlopige indeling omgezet tot een definitieve.

 
Teamindelingen. Talentontwikkeling 2021-2022svcLSC1890

  • Deel dit artikel