menu

Openstelling complex en materialen!!!!

Bestuursmededeling Geplaatst door

Dag allen verbonden aan svcLSC1890,

Per direct zullen er wijzigingen ingevoerd gaan worden mbt openstelling complex en beheer/ gebruik materialen. Al langere tijd bleek dat wij onzorgvuldig omgaan met ons complex en trainingsmaterialen. Toegangshekken niet afgesloten, boxen blijven open staan, deuren trainingshokken bleven open, lichten aan etc etc. Trainingsmaterialen niet opgeruimd. Tevens bleek het een heel gedoe mbt tot allerlei sleutels die nodig zijn voor sloten ballen en deuren.

We hebben met meerdere mensen gesproken en zijn uiteindelijk gekomen tot het volgende beleid en verwachten dat daarmee alle ontstane irritatie tot het verleden behoort.

Materiaal

Robbie en Hidde hebben de afgelopen 2 weken voortreffelijk werk verricht door alles te inventariseren en de ballenhokken in te richten voor het beheer. Alle sloten van de ballenrekken junioren zijn verwijdert en die sleutels mogen worden vernietigd. In de toekomst zullen er ballenkisten komen per leeftijdscategorie.

Ruimte 1 is nu afgeschermd van ruimte 2 en 3. De materiaalbeheerders Hidde en Robbie beheren in ruimte 1 o.a. de kapotte ballen, de ballenpomp, nieuwe ballen, hesjes, dopjes, etc.  Elke door de weekse dag zullen zij de materialen controleren.

In ruimte 2 is opgeslagen trainingsmateriaal voor JO19 / JO17 / JO15  en in ruimte 3, materialen voor JO13 / JO11 / JO9 / en meiden (voorlopig,  daar materiaal meiden naar ruimte lytse spilers zal gaan. Zij zullen nieuwe ballen krijgen, roze derby star en nieuwe hesjes – was reeds langer in begroting opgenomen)

In de ruimten zelf kunnen de trainers pakken wat ze willen, maar ze moeten wel alles weer terugleggen op de plaats waar ze het zelf vandaan halen.. Trainers dienen zelf hierbij aanwezig te zijn. Het is hun verantwoordelijkheid dat alles terugkomt. Bij inventarisatie bleek dat bijna 50% van de hesjes ontbreekt deze gaarne terughangen. Ook dopjes die kennelijk zijn toegeeigend.

Ruimte 4 is tevens opgeruimd en aan de senioren om dit ordelijk te houden.

Openstelling

Conform onderstaand schema zal het complex geopend en gesloten worden op door de weekse dagen. Deuren van boxen en van trainingsmaterialen jeugd (voorzien van nieuwe sloten) worden geopend en gesloten. Op  zaterdagen door wedstrijdkamer jeugd wordt complex  en boxen geopend. Elke team heeft wedstrijdspullen bij aanvang seizoen ontvangen dus deuren trainingsmaterialen blijven gesloten. Op zondagen verzorgen senioren het geheel.

We realiseren ons dat in het begin het mogelijk wat vragen oproept maar na een aantal keren zal het voor een ieder duidelijk zijn. Hiermee is er weer meer structuur ontstaan wat voor een ieder duidelijkheid schept.

Mvrgr dagelijkse bestuur jeugdafdeling

 

Het schema en telefoonnummers:

trainingsdag openingstijd geopend door sluitingstijd afsluiten door
maandag 14.30 Dick Brouwer 22.15 Hidde Dotinga
dinsdag 15.45 Dick Brouwer 22.30 Dick Brouwer
woensdag 14.30 Gert Slomp 22.15 Hidde Dotinga
donderdag 15.00 Gert Slomp 22.00 Gerard Oosterloo
vrijdag 16.00 Hidde Dotinga 22.30 Perry Dizy

Voor vragen op de dag Hidde Dotinga: 06-15327080

Verder:

Hidde Dotinga 06-15327080
Dick Brouwer 06-38202136
Perry Dizy 06-21819153
Gerard Oosterloo 0515-415259
Gert Slomp 06-10339098

 

  • Deel dit artikel