menu

Niet meer op veld 2 en 3!!!

Bestuursmededeling Geplaatst door

Nieuws vanuit commissie gebouwen en terrein.

Het is ten strengste verboden de grasvelden te betreden vanwege de uitgevoerde werkzaamheden die de grasvelden hebben ondergaan.

De RSG mag als uitzondering tussen de beide 16 meter lijnen alleen o.l.v. docenten de rest van het grasveld gebruiken tot de schoolvakantie.

Ik zie graag dat, iedereen op sportpark aanwezig, de ongewenste personen die je op de grasvelden aantreft, wegstuurt.

Volgende week beginnen wij als commissie met de volgende werkzaamheden.

1. De doelnetten worden verwijderd uit de grote goals op het kunstgrasveld.

2. De 2 verplaatsbare goals + 2 kleine goaltjes worden aan de ketting gelegd op het voetpad schuin achter het scorebord.

3. Er worden 2 kleine goaltjes (staan nu op het grasgedeelte naast het fietspad aan de zwembad zijde) aan de ketting gelegd op de fietsenstalling aan de Jachthavenstraat kant.

4. De 2 kleine goaltjes op het voormalig gravelveld worden aan de ketting gelegd op de fietsenstalling aan de Leeuwarderweg zijde, mits de RSG daar geen gebruik van maakt.

5. De 2 kleine goaltjes op het tegelplateau op veld-2 zijn reeds aan de ketting gelegd.

6. De 4 kleine goaltjes op het kunstgrasveld blijven te gebruiken zo lang de RSG nog gebruik maakt van het kunstgrasveld of totdat de vervanging van de kunstgrasmat een aanvang neemt, daarna worden ook deze goaltjes aan de ketting gelegd.

7. Ik zal binnenkort contact opnemen met dhr. J. Sminia van Extension hekwerken om hem te bewegen z.s.m. de dugouts te verplaatsen naar de overkant van het kunstgrasveld en het aanpassen van het hekwerk in verband met deze verplaatsing.

8. Het snoeien van de hagen zal pas plaatsvinden in september / oktober door Stichting JEF Wilhelminaoord.

9. Schilderen van de achterkant van de tribune is een offerte voor aangevraagd

 

 

  • Deel dit artikel